Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία και κέφι έκοψε την πίτα του ο σύλλογος Μενέλαος Λουντέμης Εξαπλατάνου






Με επιτυχία και σε άκρως οικογενειακό κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου  ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ στο ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία ,το περασμένο Σάββατο.
Μετά τις ευλογίες του ιερέα της ενορίας τους για την νέα χρονιά και τις ευχές όλων για ένα έτος δημιουργικό γεμάτο αγάπη και προσφορά στις τέχνες, τα γράμματα και τον πολιτισμό μας, άρχισε και το κέφι. Στο μενού πολλά παραδοσιακά αλλά και λαϊκά τραγούδια που δημιούργησαν ένα θαυμάσιο κλίμα.  
Οι γυναίκες που στελεχώνουν το τμήμα ενηλίκων του χορευτικού φρόντισαν παρουσιάσαν  τοπικούς χορούςντυμένες με  την παραδοσιακή γυναικεία μακεδονική φορεσιά. Τελειώνοντας, παρέσυραν το πλήθος σε χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Διοίκηση ευχαριστεί  πολύ όλο τον κόσμο που ζέστανε με την παρουσία και την συμμετοχή του την όμορφη βραδιά που διοργάνωσαν

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος έφθασε αργότερα.
 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)