Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΑθλητισμούΙούλιου Συναδινού στη Πέλλα





Διήμερη επίσκεψη στην Αλμωπία, στην Έδεσσα και στη Σκύδρα θα πραγματοποιήσει  την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαίου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός μαζί με τον Ειδικό Σύμβουλο της ΓΓΑ κ. Αλέξανδρο Αδαμίδη
Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και σε συνέχεια των επαφών που έχει ο βουλευτής με τον Γ.Γ.Α., με στόχο την προώθηση θεμάτων του αθλητισμού της περιοχής.
Στα πλαίσια της περιοδείας ο Γ.Γ. Αθλητισμού θα επισκεφθεί την Παρασκευή την Αριδαία και το Σάββατο την Έδεσσα και την Σκύδρα, όπου θα έχει επαφές με τους Δημάρχους, με φορείς της Τ.Α., αθλητικά Σωματεία, Ενώσεις και παράγοντες του αθλητισμού. Ο ΓΓΑ θα επισκεφθεί πολύ σύντομα και τον Δήμο Πέλλας συνδυάζοντάς το με επόμενη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι οι φορείς του Αθλητισμού έχουν κληθεί να συμμετέχουν ενεργά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχουν προγραμματισθεί.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΓΓΑ
Παρασκευή 6 Μαΐου 2016
Αριδαία
   14,00 : Συνάντηση με Δήμαρχο και αρμόδιους Αντιδημάρχους και παράγοντες στον Δήμο Αλμωπίας
   17,30 : Επίσκεψη στα Λουτρά Λουτρακίου Πόζαρ
   18,30 : Επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους της Αριδαίας
   19,30 : Συζήτηση με φορείς για τον αθλητικό τουρισμό και συνέντευξη τύπου, αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας
   20,30 : Συνάντηση με αθλητικούς φορείς της περιοχής.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016
Έδεσσα
   10,00 : Συνάντηση με Δήμαρχο και αρμόδιους Αντιδημάρχους και παράγοντες στον Δήμο Έδεσσας
   11,00 : Επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους της Έδεσσας και στον χώρο του προτεινόμενου νέου γηπέδου Έδεσσας
   12,30 : Συνάντηση με αθλητικούς φορείς της περιοχής.
Σκύδρα
   14.00 : Συνάντηση με Δήμαρχο και αρμόδιους Αντιδημάρχους και παράγοντες στον Δήμο Σκύδρας

4 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι συριζαίοι χτενίζονται. Κανέναν άλλο αργόσχολο δεν έχεις να φέρεις Σηφάκη; Να φάει τζάμπα, να πιεί τζάμπα, και να κοιμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:01 ρωτας αν συμφωνουν μαζι σου οι αθλητικοι συλλογοι και οι Δημοι; αντε ρε

      Διαγραφή
  2. Όλα γίνονται για να «πιέσουν» με κάθε τρόπο να γίνει η κλειστή αγορά γήπεδα του τένις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε 6:01 αν αυτή η επίσκεψη συνδυαστεί- έστω - και με 1 (ΕΝΑ) έργο θα μπορούσε να θεωρηθεί θετική. Η προσωπική μου εμπειρία λέει. ΗΡΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΘΟΝ. Δηλαδή τίποτα. Οι φορείς θα πούνε, αυτός θα πει θα εξεταστούνε και άντε γειά. Οπότε προσωπικά δεν συμμετέχω, ως μεταφερόμενος χειροκροτητής ενός κυβερνητικού παράγοντα με παχυλό μισθό και ανύπαρκτο έργο. Περιμέναμε ότι ο Συριζα θα περιόριζε τους κυβερνητικούς παράγοντες που έχουν μηδενικό αντικείμενο, που έτσι και αλλοιώς θα έπρεπε να καλύπτεται (το έργο αυτό) από τον αρμόδιο υπουργό. Και επειδή δεν θα πάω, θα του κάνω την ερώτηση τώρα και όποιος μπορεί ας του την μεταφέρει. Μέχρι πότε το κράτος θα πληρώνει 300.000 Ε ενοίκιο κάθε μήνα για τα γραφεία της ΓΓΑ, ενώ άφησαν και αφήνουν να ρημάζουν τα πανάκριβα και περιβόητα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ? ? ? ? ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)