Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Φοβήθηκε την οργή του κόσμου και δεν έκανε την λαϊκή συνέλευση η ΔΕΥΑ Αλμωπίας



ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ  Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΔΕΥΑ  ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ , ΖΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ 



Πέρασαν 12 ημέρες από την ημερομηνία που είχε οριστεί  ότι θα γινόταν η λαϊκή συνέλευση όπως είχε προαναγγέλλει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Αλμωπίας προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για τα τεκταινόμενα στην Δημοτική Επιχείρηση την οποία υποτίθεται ότι διοικεί.
Οι ημέρες πέρασαν και δεν βγήκε ούτε μια ανακοίνωση για να δικαιολογήσει έστω την καθυστέρηση , αναβολή ή ματαίωση της Λαϊκής συνέλευσης.
Οι πληροφορίες φέρουν  ως κύριο λόγο την ματαίωσης , τον φόβο της δημοτικής αρχής μήπως γίνει ανεξέλεγκτη , καθώς η αγανάκτηση του κόσμου είναι τεράστια από τις  πολύωρες καθημερινές διακοπές νερού. Έχουν περιοριστεί στο να παρακολουθούν πότε θα σπάσει  το δίκτυο ύδρευσης λόγω των έργων  του νέου αποχετευτικού, για να περιοριστούν στην έκδοση    ανακοινώσεων, Αντί να αναζητήσουν λύσεις και να περιορίσουν το πρόβλημα , τυρβάζουν περί άλλων.
Πριν δύο ημέρες τα άκουσε για τα καλά και η ανάδοχος εταιρία , η οποία προσπάθησε και αυτή να δικαιολογηθεί, χωρίς ωστόσο να είναι πειστική .
Μεγάλες ευθύνες έχει όλη η διοίκηση της ΔΕΥΑ η οποία βλέπει έναν πρόεδρο  να βρίσκεται στα χαμένα και να τον αφήνει να ταλαιπωρεί ολόκληρη πόλη .
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και ανιψιός του Δημάρχου  ακόμα δεν έχει δώσει εντολή μετά από ένα μήνα να συνδεθεί η παροχή σε σπίτι στην ιστορική αρχαία Αριδαία (τσιφλίκι), την οποία έκοψε για χρέος 100 ευρώ  επιλεκτικά και επιδεικτικά ημέρα Παρασκευή , μέρα που απαγορεύεται να γίνονται διακοπές. Συνειδητά είπε ψέματα στο δημοτικό  συμβούλιο , ότι επρόκειτο για μεγαλύτερο χρέος , χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο.Αρκέστηκε τότε σε έναν ακατάσχετο λίβελλο , κατά των Μέσων μας που το αποκάλυψαν .

2 σχόλια:

  1. Μήπως με τα κεραμίδια στους Προμάχους ο εργολάβος της αποχέτευσης εξαγόρασε την σιωπή των αμνών για τις καθημερινές βλάβες που προκαλούν τα τσαπατσούλικα συνεργεία του στην ύδρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)