Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Εύσημα του «ΚΑΛΟΦΑΓΑ» στους εργαζόμενους του Δήμου Αλμωπίας



Ευχαριστημένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας « Ο ΚΑΛΟΓΑΦΑΓΑΣ» στο Λουτράκι , Δημήτρης Πλέσκας
, από την εξυπηρέτηση εργαζομένων στον Δήμο Αλμωπίας . Πρόσφατα  πήγε στο Δημαρχείο προκειμένου να διεκπεραιώσει  υποχρεώσεις του . Η εξυπηρέτηση και η ευγένεια των υπαλλήλων ήταν υποδειγματική , τονίζει.
«Το να τους συγχαρώ δημόσια , νομίζω ότι είναι το λιγότερο. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Νομίζω ότι , όταν συναντάμε τέτοιες συμπεριφορές ,οφείλουμε να τις επισημαίνουμε και να τις επικροτούμε  δημόσια. Εύχομαι σε όλους , με την ευκαιρία των εορτών  που έρχονται υγεία και λιγότερα προβλήματα.»

7 σχόλια:

  1. Πάντα μα πάντα οι εργαζόμενοι είναι και υπηρετούν τον κάθε πολίτη.
    Η επισήμανση αυτή με βρίσκει μαζί σας.
    Το πρόβλημα είναι αλλού όχι στους εργαζόμενους. Στους κυρίους που ασκούν πολιτική, οι οποιο αντί να υπηρετούν τον πολίτη τον τρελαίνουν και μάλιστα και τους εργαζόμενους.
    Επιτέλους να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν είναι τυφλός και κρίνει το εργο τους δίκαια.
    Καλές Γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προϊστάμενος όλων των υπαλλήλων του δήμου είναι ο εκάστοτε δήμαρχος. Αν οι πολίτες άρχισαν να λένε δημόσια μπράβο στους υπαλλήλους αυτό συνεπάγεται οτι κάτι καλό κάνει ο Δήμαρχος εκεί μέσα. Γιατί δε λέγανε μπράβο και πριν; Οι ίδιοι υπάλληλοι δεν ήταν εκεί; Αλλά εσύ κάνεις πολιτική και σε πειράζει να λέγεται οτιδήποτε καλό. Αυτό είναι όλο.

      Διαγραφή
    2. Όν
      τως μερικοί αιρετοί νομίζουν
      οτι έγιναν βασιλιάδες.Ας έχουν
      υπόψιν τους ότι χάνονται και βασιλεια.

      Διαγραφή
    3. έτσι κάπως είναι κύριε 11:04 τα πράγματα , μόνο που σου διαφεύγει ότι ο αγαπητός σου Δήμαρχος έχει προσλάβει πάρα πολλούς συμβούλους για να κάνει την δουλειά του και τους υπαλλήλους του Δήμου τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ( αν βέβαια έχει παλιά η αν θυμάται πως είναι τα παλιά), έχει απομονώσει το έμψυχο και αξιόπιστο δυναμικό του Δήμου, πληρώνοντας πάρα πολλά σε συμβούλους κάνοντας ψηφοθηρικό-εκλογικό στρατό ενώ οι πολίτες της Αλμωπίας ικανοποιούνται με φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  2. Μόνο που αυτό αξιόπιστο λειτουργεί κατά δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι καθήκον του υπαλλήλου νά εξυπηρετεί κάθε πολίτη. Ειναι υπάλληλος ολων τών πολιτών καί νά μή ξεχνά ο υπαλληλος οτι πληρωνεται από τόν υδρώτα ολων των πολιτων. Τά μπερεκέτια τά παλιά τελειώσανε οποιος κάνει τό μάγκα βαρατετον αλύπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)