Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : «Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ζει στον κόσμο του»




Με αφορμή πρόσφατο άρθρο του Δημάρχου Αλμωπίας για το αποχετευτικό έργο και την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς ,
ο δημοτικός σύμβουλος  και τέως Αντιδήμαρχος επί θητείας Δημήτρη Πασόη, Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος) , ασκεί σκληρή κριτική. Συγκεκριμένα υποστηρίζει:
« Ο Δήμαρχος μάλλον ζει σε έναν δικό του τελείως εξωπραγματικό κόσμο. Δείχνει να βρίσκεται σε άλλους τόπους και γαλαξίες. Ξεπερνά πολύ εύκολα τα μεγάλα προβλήματα εξ αιτίας των ατέλειωτων διακοπών νερού που συνεχίζονται. Το πρόβλημα τώρα το χειμώνα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Λόγω της διακοπής νερού δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι λέβητες, ενώ υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να εκραγούν .Ήδη γίνομαι δέκτης πολλών παραπόνων από κατοίκους της Αριδαίας. Το πρόβλημα θα μεγαλώσει όταν «σφίξουν» τα κρύα περισσότερο.
Τα πάντα έχουν γεμίσει με σκόνες λόγω των έργων του αποχετευτικού που γίνεται σε πολλά μέτωπα. Είναι πλέον  και θέμα υγιεινής, το οποίο ξεπερνάει τελείως στο «ντούκου» .
Για το θέμα της λαϊκής , υποστηρίζει  ότι θα επιστρέψει την άνοιξη. Δεν εξηγεί για ποιον λόγο μεταφέρθηκε τώρα σε άλλο σημείο , αφού είχε υποσχεθεί σε όλους ότι αυτό θα γινόταν μετά τις γιορτές. Έτσι κατάφερε τώρα να διαμαρτύρονται όλοι. Και οι καταστηματάρχες και οι λαϊκατζήδες.
Ο Δήμαρχος νομίζει ότι όλα είναι θεωρία και απλά μαθήματα σε αίθουσες διδασκαλίας . Έγραψε που έγραψε τις σοφίες του. Δεν μπορούσε να δώσει λίγες απλές και αυτονόητες απαντήσεις  για όσα κατάφερε το τελευταίο χρονικό διάστημα; Κα τέλος με το θέμα των διακοπών νερού τι έχει να πει;»

17 σχόλια:

  1. Θεοδωρίδη ο μόνος φίλε μου που είναι στον κόσμο του είσαι εσύ εδώ και χρόνια...ρώτα και έξω από το σπίτι σου και θα το δεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στον κοσμο σου εσυ εισαι ο θεοδωριδης μια χαρα τα λεει γτ εχουμε προβλημα με τους λεβιτες συνεχεια διακοπες νερου εχουμε γυρναμε απ τη δουλεια κουρασμενοι και δεν εχει νερο να κανουμε μπανιο.

      Διαγραφή
    2. Τασο το αποχετευτικο ενταξη ειναι ενα εργο που οσοι δημαρχη κιαν περασαν κανεις δεν το εχει κανει ναι δισκολευομαστε οταν πηγενοερχωμαστε αριδαια αλλα τι να κανουμε και σκονη θα φαμε και χομα θα φαμε επρεπε να γινει αυτο

      Διαγραφή
  2. Τάσο αγόρι μου...ασχολείσου με τη φέτα. Ξέχασες που έβαζες μέσον το Μπινο να σου ανεβασει το βαθμό να περασεις την ταξη; Γιατι Τασούλη μου; Όλοι ξέρουμε πως δεν τα γραφεις εσυ αυτα. Γιατι αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσο μην μασάς, οι παραπάνω είναι μυωπες δεν ξέρουν ότι ή αντιπολίτευση κάνει καλό στην κυβέρνηση! Δεν βλέπουν ότι ή πόλη τους έχει γίνει ένα άναρχο εργοτάξιο χωρίς σχέδιο κ ενημέρωση! Κ το χειρότερο? Δεν ξέρουν ότι οι ίδιοι θα πληρώσουν τον λογαριασμό! Ο Μπινος ευαγγελίζονταν για την καθημερινότητα κ για κινηθεις στην ΑΡΙΔΑΙΑ πλέον θέλεις την βοήθεια του Θεού κ της τύχης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανε και τέτοια ο δημάρχουλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι επρεπε δηλαδη να κανει για να μην εχει ο κοσμος παραπονο?Οταν κανει κατι κανουμε κριτικη γιατι δε το κανει καλα.Οταν δεν κανει λεμε δεν κανει τιποτε!τι λες δηλαδη να μη γινοταν το αποχετευτικο? Να γινοταν,ολοι αυτο θα πουμε.να ομως που αυτο εχει κοστος σε ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί στο άκουσμα του ονοματός του βγάζετε τόση κακία? Ο Θεοδωρίδης έγινε αυτός που είναι και εσύ έγινες αυτό που είσαι.Την υγειά μας να έχουμε. Πάντως ο Τάσος μίλησε πιολιτικά και απο οτι φαίνεται υπήρξατε και συμμαθητές εκτός και αν είσαι ο ίδιος ο ΜΠΙΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βρε συ... δεν τον κακίζω γι αυτό που έγινε. Και αλίμονο. Απλά αναρωτιέμαι πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει κάποιος που με το ζόρι περνούσε τις τάξεις. Τι μπορεί να καταλάβει απ' όσα γίνονται, σε τι βάθος και έκταση; Δεν είναι όλα εύκολα κι απλά. Η κριτική είναι γόνιμη μόνο όταν αυτός που την κάνει έχει κάποια αξία. Γκεγκε;

      Διαγραφή
  7. Πολυ καλα τα λέει ο Τασος ετσι ειναι τα πράγματα. Θα φανει σιγα σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οποιος εχει αντιθετη γνωμη απο τον μπινο ερχονται τα παπαγαλακια του μπινου και αρχιζουν την μ.......ες δεν πειραζει περναει γρηγορα ο καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον δεν εχεις μιλήσει με κανέναν λαικατζη ο Λαικατζας εισαι εσυ που θες να πάρεις θέση σε θέματα του πολίτη της Αλμωπιας κάτσε κ κανε αντιγραφή επικόλληση αυτά που σπυ έδωσαν να ανεβάσεις !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ..ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν νομίζεις ότι το σωστό είναι να είναι η λαική στο κέντρο της πόλης τότε λυπάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν χρειάζεται να είσαι άριστος μαθητής για να καταλάβεις ότι η σκόνη που έχει πνίξει την Αριδαία κάνει κακό και στους πνεύμονές μας και πως οι αλλεργίες είναι στο ζενίθ τους εξαιτίας αυτής. Δεν χρειάζεται να είσαι άριστος μαθητής για να καταλάβεις πως όλες αυτές οι λακούβες φθείρουν τα αυτοκίνητά μας (λάστιχα και αναρτήσεις). Δεν χρειάζεται να είσαι άριστος μαθητής, αλλά ούτε και θεολόγος για να σκεφτείς πως ασφαλτοστρώνοντας κομμάτι-κομμάτι τους δρόμους, όλα θα αντιμετωπίζονταν και κανένας δεν θα γκρίνιαζε.
    Τον καημένο τον δήμαρχο τον συνεπήρε η εξουσία. Πιο πολύ τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφήσεις παρά τα έργα. Νομίζει ότι εμείς τρώμε σανό....
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, δημαρχάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γνωστοί οι πολιτικοί για το είπα-ξείπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)