Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

«Πόλεμος» ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις Α. Γεωργιάδη

Επανέρχεται το Μαξίμου με δελτίο Τύπου ρωτώντας αυτή τη φορά τη ΝΔ αν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και το αν την επιθυμεί, αποτελούν επίσημη θέση της ΝΔ.
«O Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιαδης ρωτήθηκε σήμερα εάν θέλει ή όχι να υπάρξει συμφωνία «με την τρόικα και τους δανειστές». Η
απάντησή του ήταν επί λέξει: «Θέλω να φύγει ο Τσίπρας. Να μη συμφωνήσει και να κάνει εκλογές». Είναι αυτή η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας;», αναφέρει το δελτίο Τύπου.
«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει γρήγορα, καθώς ο λογαριασμός ανεβαίνει κάθε μέρα» ενω τόνισε πως «πρέπει να γίνουν εκλογές, για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές».
 «Δε θέλω να κλείσει η αξιολόγηση, θέλω να φύγει άμεσα ο Τσίπρας» επεσήμανε παράλληλα.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε υπόνοιες ότι ο πρωθυπουργός έκανε ταξίδι αναψυχής με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Ακολούθως, κυβερνητικοί κύκλοι απάντησαν με ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται αναλυτικά το δρομολόγιο και οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού στο Παρίσι, όπου πραγματοποίησε ενδιάμεση στάση πριν επιστρέψει στην Αθήνα.
Στην ανακοίνωση Μαξίμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε άμεσα για να ακολουθήσει νέος γύρος αντιπαράθεσης. 
«Τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω την λίστα των επιβαινόντων…», ανέφερε μέσω Twitter.
Ο Γεωργιάδης είχε ζητήσει εγγράφως το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από την αναχώρησή του για τη Λισαβόνα μέχρι την επιστροφή του, μετά την Σύνοδο του Νότου, στην Ελλάδα.
Πηγή: altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. αι, αυτουνους, εχει σαλεψει τελειως. τελειωσαν οι σοβαροι ανθρωποι και πεσαμε σε ζαβους. τι χαιρι μπορουμε να περιμενουμε απο κιτρινισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)