Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Σε γενική ανυπακοή κάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκστρατεία «γενικής ανυπακοής» με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία...
κάλεσε σε μια «γενική ανυπακοή, πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι απέναντι, πρέπει να γνωρίζουμε απέναντι σε τι και σε ποιους παίρνουμε θέση, είμαστε απέναντι στο ευρώ και την Ε.Ε., απέναντι στις τράπεζες και το τραπεζικό σύστημα». 

Μιλώντας χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για άρνηση πληρωμής «κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη».

«Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία» επανέλαβε για να προσθέσει ότι «αυτή η κυβέρνηση, ίσως πέσει σύντομα, όμως για να απαλλαγούμε από την δεσποτεία που διαφεντεύει τη χώρα, πρέπει να ρίξουμε συνολικά το μνημονιακό καθεστώς και εκείνους που το υπηρετούν».

Στην ομιλία της η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι τους επόμενους «θα οργανώσουμε και θα στελεχώσουμε το κίνημα της ανυπακοής και θα προκηρύξουμε την έναρξή του, με σκοπό να πέσει το καθεστώς» είπε.

Απηύθυνε επίσης πρόσκληση για ενίσχυση του κόμματος χαρακτηρίζοντάς το υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας, ενώ , ενώ ανακοίνωσε ότι ότι οι εισφορές των πολιτικών θα δημοσιοποιούνται...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)