Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση ιδεών για τον τουρισμό της Πέλλας





ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ


Δεν φτάνει που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για τον τουρισμό της Πέλλας, κατόπιν εορτής έστειλε  τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη  Τουρισμού και Πολιτισμού  Αλέξανδρο Θάνο  να εξετάσει  θέματα της αρμοδιότητάς του, στην Έδεσσα.

Αρχικά συναντήθηκε με τους Δημάρχους της Π.Ε Πέλλας , οι οποίοι ουσιαστικά επανέλαβαν τα ίδια. Στη  συνέχεια έδωσε  συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια αγνοούν παντελώς στη πράξη  και δεν τα έχουν στηρίξει   καθόλου. Η συνέντευξη καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα , αποδεικνύοντας , ότι εκτός από τους κατοίκους της Πέλλας   και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δείχνουν γαϊδουρινή υπομονή.

Παρόντες στην συνέντευξη ήταν η  διορισμένη εκ Θεσσαλονίκης Αναπληρώτρια. Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας Αθηνά  Αηδονά και οι περιφερειακοί  σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου Τσιαντάκη ,ι Γιάννης Ανδρίτσος  και ο πρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ πΈΛΛΑς ιορδάνης Τσώτσος.
Από τις απαντήσεις που δόθηκαν στις σχετικές ερωτήσεις , προκύπτει ότι η τουριστική κίνηση προς την Πέλλας , μάλλον ενοχλεί άλλους τουριστικούς προορισμούς, για αυτό και πολλά έργα υποδομής , κυρίως στο οδικό δίκτυο (έλλειψη φωτισμού, διαγραμμίσεων, πινακίδων, καθαριότητας, λακκούβες, φωτεινοί σηματοδότες κλπ), προχωρούν με ρυθμό χελώνας.

1 σχόλιο:

  1. γιαυτό δεν φτιάχνουν τους δρόμους και ούτε προαστιακό θα φτιάξουν. Εξαλλου ενα αηδόνι δεν φέρνει την άνοιξη και εμεις περιμενουμε να σωθουμε απο την αηδονά. Οσο για τον τουρισμό της εδεσσας οι σοντρας και γιαννου τον εχουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Περαστικά μας. Οι βλακώδεις μονοδρομήσεις που αποτρέπεουν τα λεωφορεία να πανε στους καταρρακτες και οι αιώνιες λαμαρινες στον χωρο των καταρρακτων σε συνδυασμό με την υποβάθμιση του σερβις της δημοτικης επιχειρησης καταρρακτών εχουν κανει την εδεσσα μη τουριστικό τόπο. Με τετοια αντιτουριστικη πολιτικη τι περιμενουμε να δουμε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)