Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Αλλαγή υδρομέτρων από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας



ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


Στην αλλαγή υδρομέτρων πρόκειται να προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Στο μεταξύ δύο εβδομάδες μετά τις ανακοινώσεις του Προέδρου της ότι σύμφωνα με αναλύσεις που έγιναν, το νερό της Αριδαίας δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και είναι πόσιμο, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στον τοπικό τύπο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το αμέσως επόμενο διάστημα συνεργείο της Επιχείρησης θα προβεί στην αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων στην πόλη της Αριδαίας και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουν υδρόμετρα, δήλαδη Προμάχων, Αψάλου, Λουτρακίου, Αλώρου, Πιπεριάς, Τσακώνων-Χρύσας, Εξαπλατάνου, Κωνσταντίας, Χρυσής, Θεοδωρακείου, Ίδας, Φιλώτειας, Μηλιάς.
Τα υδρόμετρα που πρόκειται να αντικατασταθούν αναγράφονται στους πρόσφατους λογαριασμούς ύδρευσης, ενώ για κάθε πληροφορία καθώς επίσης και για τις χρεώσεις των εργασιών αντικατάστασης οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο λογιστήριο της Δ.Ε.Υ.Α.
Όσον αφορά στην διαδικασία, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει ο ίδιος το υδρόμετρο και να το εγκαταστήσει δωρεάν το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α., είτε να αναλάβει η Δ.Ε.Υ.Α. εξολοκλήρου την τοποθέτηση υδρόμετρου μαζί με τα έξοδα της συσκευής με κόστος όπως αυτό που ορίζει η τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. βάση του σχετικού κανονισμού δικτύων ύδρευσης.
Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας είναι η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας ύδρευσης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και παράλληλα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 2384024590
Email: deyaalmopias1@gmail.com

1 σχόλιο:

(3)