Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Φλόμωσαν στο ψέμα την Αλμωπία με τα προνοιακά επιδόματα






Να παραιτηθούν τώρα ο Σίμος Σωτηριάδης και  όλοι  οι υπεύθυνοι

ΞΕΠΕΡΝΑ κάθε όριο αχρειότητας κι εμπαιγμού  όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ότι δήθεν φταίει η αντιπολίτευση  και οι διαφωνούντες δημοτικού σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας , επειδή δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για την συγκρότηση  επιτροπών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εύρθμη λειτουργία του Δήμου και να μην μπορούν να πληρωθούν οι δικαιούχοι τα προνοιακά επιδόματα .
Ακόμα και την Κυριακή έλεγαν συνειδητά ψέματα όλοι τους και κορόϊδευαν τον κόσμο . Η αλήθεια και οι διαδικασίες είναι πολύ απλές .
Ο Σίμος  Σωτηριάδης ως πρόεδρος έστω και της διάτρητης  απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης , η οποία νόμιμα μέχρι νεωτέρας τον θεωρεί πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , όφειλε να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο , όπως σωστά κάνει για την ερχόμενη Παρασκευή  για να πληρωθούν οι δικαιούχοι το προνοιακό επίδομα.
Για ποιο λόγο δεν το έκανε μέχρι σήμερα;
Να εκβιαστούν  πολιτικές καταστάσεις και άλλα παιχνίδια;
Περίτρανα δικαιωνόμαστε για όσα υποστηρίζαμε αυτές τις μέρες.
Αν υπάρχει λίγη ευαισθησία δεν μένει παρά ο δρόμος της παραίτησης για τον Σίμο Σωτηριάδη  και από δημοτικός σύμβουλος, επειδή στον βωμό των σκοπιμοτήτων  δεν έπραξε το αυτονόητο κι έπαιξε με τον καημό τόσων ανθρώπων . Ταυτόχρονα ηθελημένα ή αθέλητα συνέβαλλε ώστε μια μερίδα του κόσμου να στραφεί κατά της αντιπολίτευση που δήθεν ήταν υπεύθυνη για την μη καταβολή των επιδομάτων .
Ο Δήμαρχος , που χθες περίτρανα διατυμπάνιζε την νομιμότητα  , να ζητήσει από τον Σίμο Σωτηριάδη , να εγκαταλείψει τα πάντα , αφού δεν είναι άξιος να ανταπεξέλθει στην αποστολή του. Αν δεν το πράξει τότε είναι συνυπεύθυνος και ο ίδιος και οφείλει να απολογηθεί σε όλους αυτούς που δεν έχουν την δική τους οικονομική άνεση  να επιβιώσουν και έχουν ανάγκη  και το τελευταίο ευρώ.
Τέλος όλοι όσοι είχαν την φαεινή ιδέα να  «συσκοτίσουν» και να παραπλανήσουν το Δήμαρχο να κάνει πολιτική με τέτοια ταπεινά ελατήρια , να τον αφήσουν επιτέλους να λειτουργήσει όπως αρμόζει και οφείλει να κάνει.
Διότι πιο αλγεινό και ελεεινό από αυτή την μεθόδευση δεν υπάρχει .
Η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε την πρόσκληση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας





 Τι έλεγε την Κυριακή ο Δήμαρχος













8 σχόλια:

  1. Απο αιρετοι εγιναν αυθαιρετοι,ο δασκαλος και ο καθηγητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανε για παραβαση καθηκοντος,οι ασχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο κυριε σαμαντη ευχαριστουμε για την ενημεροση ποιεσετους δημοσιογραφηκα οσο μπορης για το θεμα τον προνοιακον επιδοματων γιατι αποτη φενετε δεν μπορουν να καταλαβουν τα προβλιματα που αντιμετοπιζουμε καθημερινα τα χρηματα αυτα ειναι δικαμας οχι δικατους ας το καταλαβουν επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αντιπολίτευση την πάτησε με το συγκεκριμένο θέμα και όσες μπαρούφες και να γράψεις Σαμάνδη δεν τους ξελασπώνεις. Πασόης - Ασβεστόπουλος έβαλαν αυτογκόλ στο τέρμα τους. Μεγάλη γκάφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα Ο Ασβεστόπουλος εχει κάνει πολλές γκάφες; Έτσι λες εσύ, τον ξέρεις καλά η το έχεις ακουστά απο τον χώρο σου. Αν ναι σου συνιστώ να τον παρακολουθήσεις πρώτα και μετά να μιλάς. Οχι στο ιδιο τσουβάλι όλους.
      Ενα πρέπει να σου πω ότι είναι ο καλύτερος αυτής της εκλογής που μπορούσε να έχει η Αλμωπία.

      Διαγραφή
  5. Τη παρασκευη η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσο ειχε η Εδεσσα τη διαχειρηση των επιδοματων ειμασταν μια χαρα παντα στην ωρα τους, απο αρχες του ετους που δοθηκαν στους κατατοπους δημους απο το κακο στο χειροτερο,ερασιτεχνες, ανευθυνοι, στις επομενες εκλογες παλι θα ρθουν κ θα χτυπησουν της πορτες μας για να ζητησουν τη ψηφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ενημερώσει κάποιος τους "κύριους" ότι εντός της εβδομάδος θα λάβουν μηνυτήρια αναφορά χαλάλι τα 150 ευρώ αλλά ο εμπεγμως που κάνουν ήρθε η ώρα να ξεφτυλιστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)