Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Κανονικά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή Αντιπολίτευση και «διαφωνούντες »





Κανονικά θα παραστούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την Παρασκευή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης  και οι έξι διαφωνούντες , από τους συνολικά 16 συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου.

Μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι  να ζητήσουν εξηγήσεις για την δυσλειτουργία του Δήμου, αλλά και τα περίεργα παιχνίδια   που έχουν ως αποτέλεσμα να ζημιώνουν τον τόπο και τους πολίτες. Φέρονται ακόμα διατεθειμένοι να ζητήσουν από τον Δήμαρχο να σταματήσει τα ασύστολα ψεύδη και την παραποίηση της αλήθειας, όπως θεωρούν ότι κάνει με τις δημόσιες δηλώσεις του.
Επίσης δεν αποκλείεται να θέσουν προ των ευθυνών τους υπεύθυνους για  την κατάσταση που επικρατεί  με την κατασκευή του αποχετευτικού, την λαϊκή  και άλλα τρέχοντα ζητήματα.
« Στόχος μας είναι η καλύτερη λειτουργία του Δήμου και όχι η δημιουργία προβλημάτων, τονίζει χαρακτηριστικά, πρώην στενός συνεργάτης του Δημάρχου. Και βεβαίως την Παρασκευή θα είμαστε παρόντες στη συνεδρίαση. Αυτό είναι αυτονόητο  και χρέος μας. Όπως χρέος μας είναι να επισημαίνουμε με την ξεκάθαρη στάση μας τα προβλήματα.»


 Από την πλευρά της η αντιπολίτευση, αφήνει να εννοηθεί ότι όχι μόνο θα είναι παρούσα, αλλά και αν χρειαστεί θα κάνει και προτάσεις. Με την παρουσία της την Παρασκευή αναμένεται να αποδείξει ότι οι  πρόσφατες ατέρμονες δηλώσεις του Δημάρχου, δεν ήταν τίποτε άλλο , παρά αγωνιώδης αναζήτηση άλλοθι και  κατασκευής «ενόχων» για τις δικές του παραλείψεις,που έχουν  ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κόσμου , από τα αδιέξοδα που μόνος του δημιούργησε.  Μια κακόγουστη αντιδημοκρατική  φαρσοκωμωδία   στημένη με αλαζονεία που κατέρρευσε  σαν χάρτινος πύργος  Ειδικά με το θέμα των προνοιακών  επιδομάτων, όπως θεωρούν, ο δήμαρχος  δεν ξέρει πια που να κρυφτεί. Η αλήθεια για το ποιος ευθύνεται φάνηκε γρήγορα. Ο κόσμος παρά  την ταλαιπωρία  του,  καταλαβαίνει πολύ καλά τι συμβαίνει και ποιοι τον κοροϊδεύουν τόσο καιρό. 

2 σχόλια:

  1. Αυτο που ενδιαφερει εμας ειναι να ειπωθουν αληθειες..οχι λογια μασημενα ενθεν κ ενθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόν άφησαν τόν αλαζόνα και κακό άνθρωπο στήν αρχή να τα κάνει μαντάρα καί τώρα θύμωσαν πού πέρασαν τα χρόνια.να κάτσουν τώρα καί να βλέπουν τον νταρτανιαν και τούς τέσσερις σωματοφύλακες να διαλύουν το σύμπαν και να κάθονται με το στόμα ανοιχτό μπας και πάρουν και καμία θεσουλα βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά!!!! Γλυφτρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)