Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Εγκρίθηκε η ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας με ένα καινούργιο τετρακίνητο αυτοκίνητο


Προωθείται η ενίσχυση του με γκρέιντερ και JCB για την συντήρηση της δασικής οδοποιϊας

Ο Γιάννης Σηφάκης είχε ζητήσει πριν από τρείς μήνες από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τον Διευθυντή προστασίας Δασών κ. Δημόπουλο την ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας ( που είναι εκ των παραγωγικότερων Δασαρχείων της χώρας) άμεσα με καινούργιο αυτοκίνητο και χωματουργικά μηχανήματα ( γκρέϊντερ και JCB) . Ακόμη με 3 ακόμη δασολόγους για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δασικών συμπλεγμάτων που  του ανήκουν αλλά να είναι σε θέση να εκπονεί και δεκαετείς διαχειριστικές μελέτες που λείπουν σήμερα.
Ο Υπουργός και ο Διευθυντής Δασών θεώρησαν δίκαια τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν να τα εξετάσουν και να προγραμματίσουν την επίλυση τους.
Τις προηγούμενες μέρες εγκρίθηκε η προμήθεια ενός καινούργιου τετρακίνητου αυτοκινήτου για το Δασαρχείο Αριδαίας το οποίο θα παραληφθεί την επόμενη εβδομάδα.


3 σχόλια:

  1. Εχουνε φάει ολο το δασος σε Μοναστηράκι και Μεγαπλάτανο , ο καθε κερατάς παίρνει ενα αλυσοπρίονο και σκοτώνει το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημασία έχει ότι ο Σηφακης ενδιαφέρεται για την Πελλα. Εχει δώσει πολλές λύσεις για τον νομό και για την Αλμωπία
    Σιγά σιγά. Τωρα αν το κόμμα του ψήφισε το τρίτο μνημόνιο αυτό καναν οι άλλοι και άφησαν τον δρομο ανοικτό για να περάσει το τρίτο αλλα και το τέταρτο μνημόνιο εως οτου το ανατρεψει. Ας μην κάνει το κόμμα του όμως ο Σηφακης ξέρει και απο βαθιά νερά.
    Μπράβο του η Αλμωπια πρέπει να τα βλέπει στον χρόνο και να κρίνει ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μιλανε για ενισχυση δασολογων ποιος ξερει ποιοι θα βολευτουνε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)