Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Να δημιουργήσουν οργανώσεις καλεί τους αγρότες ο Γιαν. Σηφάκης







Ο Γιάννης Σηφάκης κάλεσε τους αγρότες σε Ριζάρι, Αραβησσό, Δυτικό και Ραχώνα για ίδρυση οργανώσεων παραγωγών

Ζήτησε από συνεταιριστές και αγρότες να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας στις 6:00 μμ
Συναντήθηκε και με την ΟΠ Πέλλας
Συζήτησε για την ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών, για θέματα ΕΛΓΑ και κάλεσε στην ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη 6:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με τους Αλέξη Μπακούρο ( σύμβουλο Υπουργού για οργανώσεις παραγωγών και συνεταιρισμούς), Θανάση Ζανιά ( αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ) και Ελένη Διονυσοπούλου ( σύμβουλο του Υπουργού για εργόσημα εποχιακών εργατών από το εξωτερικό).
Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι ωριμάζει γρήγορα πλέον η ιδέα της οργάνωσης των αγροτών σε νέα βάση για ποιοτική παραγωγή, τυποποίηση και συσκευασία των προϊόντων, εύρεση αγορών και ένταξη σε επιχειρησιακά προγράμματα.
Με την ΟΠ Πέλλας συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα της Ένωσης Γιαννιτσών και σκέψεις για την διαχείριση της κατάστασης.

3 σχόλια:

  1. ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΑΛΑ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΩΓΗΣ ΕΚΕΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Βουλευτής του Σύριζα μάλλον θα ξέχασε πως με τους νόμους που ψήφισε μαζί με το Σύριζα του, κατάστρεψε οικονομικά τους γεωργούς και κτηνοτρόφους που πληρώνουν κάθε μήνα το ΟΓΑ, πληρώνουν το Ελγα αλλά τα πορίσματα του ΕΛΓΑ κύριε Σηφακη ακόμα δεν τα έχουν πάρει πολλοί γεωργοί στη περιοχή μας, οι επιδοτήσεις μειώνονται, τα φάρμακα λιπάσματα και καύσιμα επιβαρύνουν πολύ τους πολίτες της περιοχής μας και Εφορία εξαφανίζει το υπόλοιπο του εισοδήματος τους. μετά μας λέει για οργάνωση των αγροτών, καλή είναι η οργάνωση αλλά μέχρι τώρα η βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς τους αγρότες ήταν μόνο στα λόγια ενώ σε πράξεις ψήφιζαν μόνο καταστροφικούς νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννακη τα μνημονια τα ψησισες το καλο μηνιατικο πεφτει και μας δουλευεις και απο επανο βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)