Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη


Την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά επισκέφθηκαν στο Διοικητήριο ο Πρόεδρος Πρόδρομος Δεμίρης και ο Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας Μιχάλης Σταλίκας, παρόντος του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πέτρου Ζέρζη.


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο και την ανάληψη των καθηκόντων των νέων μελών του. Οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανασιάδου – Αηδονά για τις δράσεις του Συλλόγου, όπως, για παράδειγμα, ενημερώσεις σε σχολεία σχετικά με την καθημερινή υγιεινή των δοντιών οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο των οδοντιάτρων και των ελεύθερων επαγγελματιών γενικότερα, σε συνδυασμό με τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά. Οι κ.κ. Δεμίρης και Σταλίκας ευχαρίστησαν την κ. Αθανασιάδου – Αηδονά για τη συνάντηση και ανέφεραν ότι θα καταβάλλουν προσπάθειες για τη διοργάνωση συνεδρίων με πανελλήνια εμβέλεια στην Π.Ε. Πέλλας ως ελάχιστη ανταπόδοση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανασιάδου – Αηδονά συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας υπογραμμίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και η ίδια προσωπικά θα στηρίξει και θα προβάλλει τις δράσεις πρόληψης παθήσεων που σχετίζονται με οδοντιατρικά θέματα καθώς και τις προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών στην περιοχή μας μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο ευρύ πλαίσιο του συνεδριακού και ιατρικού τουρισμού.                                                                                                         Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου