Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Τρέμουν και το δείχνουν οι τελευταίοι εναπομείναντες του δημάρχου Αλμωπίας

Προσθήκη λεζάντας



 Δεν κρύβει πλέον τον πανικό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας , από την τεκμηριωμένη και προς όφελος των δημοτών στάση των Χ. Χουρσόγλου, Δ. Βέσκου, των άλλων διαφωνούντων του συνδυασμού του , αλλά και την υπεύθυνη στάση της Αντιπολίτευσης.



 Ο Πανικός στο ατάκτως πλέον συνταγμένο στρατόπεδο του δημάρχου Αλμωπίας  μεγαλώνει και δεν κρύβεται .  Μετά την άψογη στάση της Αντιπολίτευσης και των πέντε διαφωνούντων της παράταξης του Δημάρχου , σε κρίσιμα ζητήματα , στα οποία δόθηκαν σχεδόν άμεσες λύσεις και κατέδειξαν την σκοπιμότητα της πλευράς του Δημάρχου , μέσα από την ταλαιπωρία των πολιτών , να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Η ουσία και η αποτελεσματικότητα της άλλης πλευράς , προβληματίζει τον Δήμαρχο , καθώς σε ελάχιστο χρόνο κατέδειξε την  γύμνια του. Έτσι αποφασίστηκε να αρχίσουν οι γκαιμπελικές επιθέσεις κατά των διαφωνούντων και της Αντιπολίτευσης. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν τοπικά μέσα να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» , με το αζημίωτο. Μόνο που εκτός από άσχετοι , είναι και εκτός πραγματικότητας και εντελώς εκτός της κοινωνίας.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι καλό, αφού μέσα στην μίζερη κατάσταση που επικρατεί , προσφέρουν άφθονο γέλιο  στον κόσμο, που δυστυχώς για αυτούς , γνωρίζει τι γίνεται .

Η ΠΙΟ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΑΠΈΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ να διασκεδάσουν  το αδιέξοδό τους , είναι το παρακάτω δημοσίευμα του «τυφλού» δημαρχιακού οργάνου

Δήμαρχος Αλμωπίας στις επικείμενες εκλογές του 2019, δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος εκλέχθηκε με την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου όμως διαφοροποιήθηκε.

Μάλιστα, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Οικονομικής Επιτροπής δήλωσε με νόημα ότι… θα δώσει λύσεις όταν θα γίνει Δήμαρχος. Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εδώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τις «ευλογίες» του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Βέσκου, με τον οποίο μάλιστα συνεκκλησιάστηκε σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας.

Βέβαια, οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν περάσει από σαράντα κύματα, καθώς θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2016 (ακριβώς έναν χρόνο πριν), ο κ. Χουρσόγλου άφηνε σαφέστατες αιχμές και κατά του τότε Αντιπροέδρου των Λουτρών κ. Βέσκου κάνοντας λόγο για «πολιτικά και όχι μόνο συμφέροντα» σε δηλώσεις του στο Ράδιο Αλμωπία και με αφορμή ψηφοφορία για την εκλογή μέλους στη Διοίκηση των Λουτρών.

Όλα αυτά φαίνεται πως τα άφησαν πίσω τους οι δύο άνδρες και σήμερα κάνουν όλο και πιο συχνές τις κοινές τους εμφανίσεις, στέλνοντας μήνυμα συμφιλίωσης και κοινής πορείας.

1 σχόλιο:

  1. Προχθές δεν είχα χρόνο για ευχές,δεχτείτε τις παρακαλώ,έστω και καθυστερημένα.Χρόνια πολλά βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)