Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» - Πανεδεσσαϊκός 34-32 (ΜΙΝΙ αγοριών)


Την τρίτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού με 34-32, για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2003, 04, 05. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 16-14.
Τα 2ο ημίχρονο πήγαινε πόντο –πόντο χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ. Πιο ψύχραιμος στο τέλος ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς ήταν εύστοχος σε βολές, κατάφερε να πάρει την νίκη με 34-32.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες μαζί στο κέντρο του γηπέδου, να φωνάζουν «Έδεσσα», δείχνοντας το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε.    
Διαιτητές: Δήμτση, Αντώνογλου
Δεκάλεπτα: 8-6, 16-14 (ημιχ.), 25-24, 34-32(τελικό)
«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Γάτσος): Γάτσος, Φώτογλου Δ., Βλαδίκας Χ., Ρέππας, Καφετζής, Ζαρμακούπης, Βασδάρης, Μπόπτσης, Τεντζέρης Μ., Χρήστου, Σαρνάζης, Βάτσης, Πασιαλής, Αλεξίου, Μοσχόπουλος

Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη): Μητσαράκης, Προφητηλιώτης, Νίκου, Γατσούλης, Συμεωνίδης, Γρούϊτσης, Κεχαγιόγλου, Γκόγκλης, Μπέκτσης, Πασχαλίδης, Σίπκας, Ζήμνας

4 σχόλια:

  1. η φετα χριστακης στελνει δελτια ειδησεων μονο οταν νικα .Στης ΗΤΤΕΣ μουγγα η φετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ανατρέξεις στις παλαιότερες αναρτήσεις, θα δεις ότι στέλνουν δελτίο τύπου για κάθε αγώνα τους -και όταν χάνουν-
    Στις παλαιότερες αναρτήσεις με θέμα ΑΘΛΗΤΙΚΑ αλλά και στην ΑΡΧΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΦΟΑ ΧΑΣΑΝΕ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΠΟΛΥ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΣΑΜΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι απλά χάσανε 100-28 νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)