Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πορεία διαμαρτυρίας στην Αριδαία για την σκόνη


Πεμπτη 18 Μαίου , στις 6:30 μμ , ξεκινάμε μπροστα από το Δημαρχειο με μια ιατρική μασκα

Και βέβαια το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης μας είναι έργο πρώτης προτεραιότητας και πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει. Μέχρι τότε όμως,έχει ακόμα δρόμο…
Για το φλέγον ζήτημα της σκόνης που μας κατακλύζει και κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες στην ατμόσφαιρα της πόλης  μας δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να διαγνώσουμε τις συνέπειες στον οργανισμό μας. Ούτε είμαστε οι ειδικοί για να προσεγγίσουμε το θέμα επιστημονικά.
Όμως ως απλοί πολίτες που υφιστάμεθα άμεσα τις αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό μας, με τα αναπνευστικα προβλήματα, τις αλλεργίες… οφείλουμε να αντιδράσουμε και να διαμαρτυρηθούμε.
Γι’ αυτό αποφασίσαμε  να πάψουμε να είμαστε παθητικοί θεατές και να εκφράσουμε την εντονη δυσαρέσκειά μας διαδηλωνοντας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε, επιτέλους, τους ιθύνοντες να λαβουν τα ενδεδειγμένα μέτρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 



Πεμπτη 18 Μαίου , στις 6:30 μμ , ξεκινάμε μπροστα από το Δημαρχειο με μια ιατρική μασκα


9 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΓΚΑΔΙΑ; ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΕΙ ΥΑ ΜΕΖΑΙΑ; ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΥΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ. ΜΑΣ ΛΗΠΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίντε σοβαρευτειται όλοι σας. Από τη μια θέλετε να πίνεται καθαρό νεράκι και από την άλλη ο κωλο σας πονεί. Δεν ξέρετε τι θέλετε στην Αριδαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε άλλες πόλεις της χώρας όταν κάνουν αποχέτευση η αποκατάσταση των δρόμων γίνεται το πολύ σε 1-2 μήνες, εδώ πέρασε ένας χρόνος και ακόμα το μεγαλύτερο μέρος δεν ασφαλτοστρώθηκε ποιός φταίει θα το μάθουμε ποτέ. Αν φταίει ο εργολάβος του επιβλήθηκε πρόστιμο? αν φταίει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου τους έγινε ΕΔΕ? Επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:51 σοβαρέψου. Πιο εργο έγινε στην Ελλάδα μέσα σε δύο μήνες; Ο δρομος Αριδαια Εξαπλατανος έχει εφτά χρόνια πού ξεκίνησε και δεν τελείωσε ακόμα. ΕΔΕ πρέπει να περασει όλοι η Ελλάδα και προσωπικά εσύ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή 9:35 σε πόσους μήνες νομίζεις ότι απαιτεί η σύμβαση του έργου να γίνεται ασφαλτόστρωση μετά την εκσκαφή; ας μας ενημερώσει επιτέλους ο δήμος.

      να γίνει η άσφαλτος μετά την εκσκαφή;

      Διαγραφή
    3. Καθε σοβαρό έργο εσπα έχει και σοβαρό χρονοδιάγραμμα που οφείλουν οι εμπλεκόμενοι να τηρούν με σοβαρότητα. Δεν νομίζω να προβλέπετε άσφαλτος μετά από τόσους μήνες και ανοιχτά σκάμματα με σκόνη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

      Διαγραφή
  4. Φίλε 8 14 ο Θεός να σε έχει καλά
    Σε ευχαριστούμε που σκέφτεσαι τα
    Πολλά μικρά παιδάκια της Λαγγαδιας
    Πού θέλουν καινούργια παιδική χαρά
    Είναι συγκινητικό από όλους σας
    η μεγάλη προσπάθεια για αυτά τα
    ξεχασμένα παιδάκια που τόσα χρόνια
    Παρακαλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος έχει δίκιο γαιδουρινα φωνάζει η Λαγκαδια με τόσα πολλά μικρά παιδάκια ( σπάνιο για απομακρισμενο χωριό) παρακαλάει τόσα χρόνια για Την καινούργια παιδική χαρά βοηθήστε όλοι τα
    παιδάκια ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)