Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ
Τον Ηλία Κασιδιάρη, και την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη φαίνεται πως ζήλεψε ο κατά τ’ άλλα φιλήσυχος δημοκράτης Θάνος Τζήμερος.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Τζήμεροςγρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού, αφού πρώτα έσκισε αφίσες του ΚΚΕ.
To σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με πρωταγωνιστή τον περιφερειακό σύμβουλο Θάνο Τζήμερο ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα της συνεδρίασης σκίζοντας αφίσες που είχαν κολλήσει στην είσοδο μέλη της παράταξης του ΚΚΕ. Όταν οι παριστάμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ διαμαρτυρήθηκαν δείχνοντας του τις σκισμένες αφίσες ο κ. Τζήμερος αντέδρασε γρονθοκοπώντας τρεις φορές -σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων- την Αλεξάνδρα Μπαλού, γνωστό στέλεχος του κόμματος και μέλος της ΚΕ.
«Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλει τον διάλογο και τη Δημοκρατία. Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Καραμέρος. Η συνεδρίαση διεξαγόταν στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών στον Χολαργό.
Μετά το περιστατικό το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του.
Ο @ThanosTzimeros γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες

Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του @ThanosTzimeros μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού.
Επικίνδυνος

Μπαλού: Υστερικό φασιστοειδές ο Τζήμερος – Με χτύπησε και μία και δύο φορές
Η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΜΕ Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε τον κ. Τζήμερο «υστερικό φασιστοειδές» και υποστήριξε ότι την «χτύπησε και μια και δύο φορές». «Είναι δειλία να μην το παραδέχεται. Το είδαν όλοι ότι με χτύπησε» δήλωσε.
Ο κ. Τζήμερος «έσκισε για άλλη μια φορά, όπως κάνει πάντα, τις ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις, διότι στην ουσία είναι εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα των εργαζομένων» είπε η κ. Μπαλού και πρόσθεσε «εμείς υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε αυτές τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία που έχουμε στις 17 του μήνα. Στην παρέμβασή μας γιατί σκίζει τις αφίσες, έσπρωξε τον συνάδελφο και χτύπησε εμένα και μια και δύο φορές. Το περιφερειακό συμβούλιο απέβαλε γι’ αυτή του την συμπεριφορά τον κ. Τζήμερο».
Η Ρένα Δούρου για το περιστατικό
«Η επίθεση του περιφερειακού συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής», είπε η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Αυγή».
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος
«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.
O ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας… Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, ΑλΜπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του».
«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ως «αυτονόητη» την «απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».

Από την πλευρά του ο Θάνος Τζήμερος αρνείται ότι χτύπησε την κ. Μπαλού.
Πηγή: altsantiri.gr

2 σχόλια:

(3)