Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: Ύμνος στην θητεία του με τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο»





ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Χρήστου  Χουρσόγλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κωνσταντίας
,Αντώνης Κωνσταντινίδης , με αφορμή ερώτηση που έκανε ο πρώτος για μπάζα που αφέθηκαν στον δρόμο μετά από καθάρισμα αυλακιού.
«Είχε 15 χρόνια να καθαριστεί , είπε ο κοινοτάρχης Κωνσταντίας Αλλά εσύ ήσουν  Αντιδήμαρχος στον Εξαπλάτανο και δεν έβγαινες από το γραφείο σου. Μόνο για την καρέκλα είσαι».
Ο Χ.  Χουρσόγλου απάντησε ότι το έργο της τότε Διοίκησης στον Δήμο Εξαπλατάνου  φαίνεται. Είναι τόσα τα έργα που έγιναν επί δικής του Αντιδημαρχίας και Δημαρχίας Σταύρου Τουφεγγόπουλου, είναι  πολλά , υπάρχουν εκεί , φαίνονται και τα χαίρεται ο κόσμος. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα έργα γιατί από τότε δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα.
Ως παράδειγμα ανέφερε την πλατεία της Κωνσταντίας , χωριό του . Κωνσταντινίδη.
«Εσείς και 150 θητείες να κάνετε, δεν πρόκειται ούτε μια πλατεία σαν και αυτή να  φτιάξετε»



Απαντώντας σε άλλο σημείο στον Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα, για απόψεις που διατύπωσε και αυτός για τις θητείες του Χρήστου Χουρσόγλου, στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, τον παρότρυνε να ρωτήσει τον πατέρα του Χρήστο Αβραμίκα  ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος επί θητείας Σ. Τουφεγγόπουλου.
« Για την δική μας θητεία , ρωτήστε καλύτερα το σπίτι σας. Γνωρίζουν καλά τι έγινε»

9 σχόλια:

  1. Εκτός από εσάς και ο κόσμος ξέρει τα έργα των μαύρων ημερών σας.Αν έχετε την καλοσύνη μήπως θα μπορούσατε να κατονομάσετε μερικά από τα έργα για τα οποία είσαστε τόσο περήφανοι και τα οποία χαίρεται ο κόσμος του πρώην δήμου του δημάρχου και των αντιδημάρχων των έργων;Είναι και το αντιπλημμυρικό του Εξαπλατάνου μέσα;Είσαστε η χειρότερη μορφή παλαιοκομματισμού που διαίρεσε τον κόσμο σε υποτελείς ημέτερους και "κουμουνιστές" από την άλλη που δεν πήραν δεκάρα τσακιστή από εργασία στο δήμο.Αν υπήρχε εξορία ,είμαι σίγουρος πως θα τη χρησιμοποιούσατε για να απαλλαγείτε από τους αντιπάλους σας.Αντί να κρυβόσαστε έχετε και το απύθμενο θράσος να μας τη λέτε κι από πάνω;Άντε ρε παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κλειστό του Αρχάγγελου και το δίκτυο ύδρευσης της Θηριοπετρας

      Διαγραφή
  2. Μιλανε και οι διαπλεκομενοι τυφλοι κουφοι και το κακο συναπαντημα της αμαρτωλης θητειας σας,ματα τουφ.κλπ.διαφθορεων αιρετων και υπαλληλων. Ολα ειναι κακουργηματα. Αχ θεια δικαιωσυνη,που εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό είναι λοιπόν το καινούριο που οραματίζεται ο Κος Χουρσόγλου!! Μια διοίκηση σαν αυτή του Τουφεγγόπουλου!! Μια διοίκηση που τα μισά της μέλη έχουν παραπεμθεί για κακουργήματα. Γι αυτό μάλλον τόσο καιρό-και παρά την καταιγίδα των αποκαλύψεων-"ποιει την νήσσα".
    Ψευτοπαλληκαριές για τις επιμέρους εικόνες αλλά για τις απάτες και την αλητεία της διοίκησης που υπήρξε συνεργάτης-και υποστηρικτης-,δεν λέμε κουβέντα. Ευτυχώς για να ξέρουμε με ποιον και με τι,έχουμε να κάνουμε!! Και κάτι ακόμα: αυτή την περιβόητη πλατεία για την οποία καυχιεται να την προτείνουμε στην Ουνέσκο να την ανακηρύξει "μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς"....
    Λίγος και ασήμαντος ήσουν και τέτοιος θα παραμείνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ: ΝΤΡΟΠΗ...
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ,ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εκανες μονο την πλατεια φιλε Χρηστο,εκανες και τις χαλικοστρωσεις,τις ασφαλτοστρωσεις,τις προφορικές αναθέσεις,τους ΧΑΔΑ και τοσα αλλα ευεργετικα για μας τους τυχερους δημοτες.
    εκανες κι αλλα ομως,αφου με την αμεση και παλληκαρισια σταση σου,κατα τις συνεδριασεις του Δημοτικου Συμβουλιου,αναβάθμισες τις συνεδριασεις του και απαντουσες με επιχειρηματα στις κακοηθειες της αντιπολιτευσης. αυτα και άλλα εκανες,αλλά το κακο ειναι οτι τα εκανες ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ. γιατι στον ξυπνιο σου ησουν ενα κακομοιρο ανθρωπακι που δεν σε ενοιαζε τιποτα αλλο παρα μονο ο παχουλος μισθος σου.εκλεινες τα μάτια στο φαγοποτι που εστεισε ο δημαρχος σου και κρυφογελουσες ευχαριστημενος,τσιμποντας κι εσυ τα μεζεδακια σου.
    και ερχεσαι τωρα,με αυτο το απυθμενο αλλαζονικο υφος να μας ξαναθυμησεις ποιος ησουν και το πως θα διαχειριστεις τα κοινα,αν καποτε ξαναπαρεις θεσμικη εξουσια(πραγμα καθολου απιθανο γιατι ειναι γνωστο οτι φελλοι και τα κοπρανα επιπλεουν παντα).
    αντε βρες μια κρυψωνα και κρυψου μαζι με τον "μεντορα" σου...
    φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΡHΜΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ) Ο ΤΟΥΦ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα τα ωα χρηστακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)