Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τι λέει η Π.Ε. Πέλλας η δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης Αριδαίας - Εξαπλατάνου





Με τη δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης τμήματος της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου
στον Δήμο Αλμωπίας να εκτελείται αυτές τις ημέρες, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και βελτίωσης της κατάστασης σε έναν βασικό άξονα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Η παρέμβαση στο τμήμα αυτό όπως και σε άλλα τμήματα, εντάσσονται στην γενικότερη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου από της Π.Ε. Πέλλας.

Σε συνεργασία που είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης της δεύτερης φάσης της ασφαλτόστρωσης της εν λόγω οδού, έργο το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 200.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Οι εργασίες που εκτελούνται αυτές τις ημέρες περιλαμβάνουν τη δεύτερη στρώση ασφαλτικού (στρώση κυκλοφορίας), διαγράμμιση, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων στα σημεία που προβλέπονται από τη μελέτη. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της παρέμβασης που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών. 

7 σχόλια:

  1. Να γίνει μια προσπάθεια από
    την δημοτικη αρχη που βλέπουμε
    Ότι κάνει έργα για αυτά τα
    αρκετά παιδάκια ξεχασμένα από όλους που χρειάζονται μία καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδια ευχαριστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαμάντη παίζεις με τα νεύρα μας μ' αυτήν την παλαβιάρα που σε κάθε άρθρο μας τα κάνει κουδούνια με την ίδια παράλογη απαίτηση.

      Διαγραφή
    2. γραφεις κ ξαναγραφεις για παιδικη χαρα, ομως φως δεν βλεπεις. γιατι ομως τοσο παθος με την παιδικη χαρα; ποσα παιδιά την στερουνται; και ποσα ¨οργανα¨πρεπει να εχει αυτή η π.χαρά; γραψε ολοκληρωμενη την προταση σου, γιατί γινεσαι γραφικος (η) και δεν κερδιζεις τιποτα.

      Διαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 600 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη η παιδική χαρά στη Λαγγαδιά άντε να γίνει να τελειώσουμε.Μόνο και α΄πο το πείσμα της κολημένης κοπέλας αξιζει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοί είναι οι δρόμοι αλλά υπάρχουν και τα παιδάκια στο χωριό Κορυφή τα οποία θα ήθελαν κλειστό γυμναστήριο να παίζουν μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ παρακαλώ τον δήμαρχο να μην τα ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι καιρός να κατασκευαστεί η καινούργια παιδική χαρά της Λαγκαδιας.
    Αμαρτία τόσα πολλά μικρά παιδάκια
    δεν έχουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)