Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ανάγκας πολλοί πείθονται Τον …σεβασμό των τοπικών συμβουλίων , επικαλέστηκαν οι εναπομείναντες της παράταξης του Δημάρχου .

ζήτησε στον ορισμό υδρονομέων η εναπομείνασα παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας.
Επιχείρησε   δε, να το παρουσιάσει  ατυχώς ,ως  σεβασμό προς τα τοπικά συμβούλια. Μάλιστα , όπως έδωσε την εντύπωση, επιχείρησε να το τεκμηριώσει περισσότερο με την τοποθέτηση του προέδρου των Σαρακηνών που ζήτησε από όλους σεβασμό των αποφάσεων των τοπικών συμβουλίων , από όλους .Τη θέση επικρότησαν οι εναπομείναντες σύμβουλοι του δημάρχου. Μόνο που ο σεβασμός των τοπικών συμβουλίων πήγε περίπατο, όταν λίγο αργότερα ο πρόεδρος των Τσάκων , παρατήρησε ότι προτείνονται , άλλοι ως υδρονομείς από αυτούς που πρότεινε το τοπικό συμβούλιο.
Πήρε την απάντηση όμως από τον αναπληρωτή Δήμαρχο Γ. Τσιμτσιρίδη που είπε ότι  το δημοτικό συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι δικαιούνται να έχουν άποψη και να αποφασίζουν.
Πάντως η όλη διαδικασία ουσιαστικά ήταν μια παρωδία , καθώς στα 10 χωριά που υπήρχαν παραπάνω αιτήσεις από τις θέσεις των υδρονομεών , δεν έγινε καμιά συνεδρίαση , δεν κρατήθηκαν πρακτικά , ενώ οι όποιες προτάσεις ήταν προφορικές και όχι γραπτές.
Κάτι που μάλλον δεν τιμά κανέναν. Απλά μεγαλώνει έναν ατέρμονο κύκλο υποκρισίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)