Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κοπή χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. ΠέλλαςΥπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά
και τον ανάδοχο η σύμβαση για την κοπή χόρτων σε νησίδες και ερείσματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

«Ενεργούμε συντονισμένα και παρεμβαίνουμε με την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών, στη συντήρηση του οδικού δικτύου και, ιδιαίτερα, στη βελτίωση των συνθηκών κίνησης των οδηγών και διέλευσης των διερχόμενων οχημάτων. Τα σημεία που παρουσιάζουν έντονη βλάστηση και προβληματίζουν την κυκλοφορία των οδηγών θα αντιμετωπιστούν από τις εργασίες που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τις συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της εποχής που διανύουμε» ανέφερε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά.

Οι εργασίες αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από αυτοφυή βλάστηση στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με στόχο να αυξηθεί η ορατότητα και να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η πρόσβαση των διερχόμενων οδηγών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 120.000,00 € και χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου