Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σοκαριστική ομολογία: Σκότωσα την Νταϊάνα μετά από εντολή του παλατιού

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρώην πράκτορας της ΜΙ5 καθώς εξομολογήθηκε ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.


Όπως θα θυμάστε η πριγκίπισσα είχε σχέση εκτός γάμου με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ και περίμενε το παιδί τους και ήθελε διαζύγιο από τον πρίγκιπα Κάρολο κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο παλάτι.


Ο πρώην μυστικός πράκτορας της Βρετανίας, Τζον Χόπκινς, έμαθε ότι πεθαίνει σε λίγους μήνες και θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις. Όπως είπε είχε πάρει εντολή από το παλάτι να σκοτώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.



«Ήξερε πάρα πολλά μυστικά για τα Ανάκτορα. Είχε τεράστια μνησικακία και το αφεντικό μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει … και θα έπρεπε να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα. Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα», δήλωσε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «YourNewsWire».


Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε δοφολονήσει κάποιον κατόπιν εντολής αφού είχε σκοτώσει 23 άτομα από το 1973 εως το 1999.

«Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα».


Όπως ήταν αναμενόμενο οι αποκαλύψεις αυτές προκάλεσαν αναβρασμό στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ.

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)