Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σε κατάσταση διαρκούς απελπισίας το αδελφάτο της λασπολογίας




ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡEΛΛΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ  ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ


Το απελπισμένο αδελφάτο της στρογγυλής δημοτικής  τραπέζης, που από πάνω δείχνει εντιμότητα και διαφάνεια και από κάτω ακριβώς το αντίθετο, ξαναχτυπά αλλά με άσφαιρα πυρά. Απελπισμένοι από την ανύπαρκτη απήχηση που είχε πρόσφατο λασποπόνημά τους το ξαναέφεραν στην επιφάνεια. Βλέποντας ότι η μέθοδός τους δεν έχει αποτέλεσμα, τα τρωκτικά  που τρέφονται με δημοτικό χρήμα με προκλητικό τρόπο, νοιώθουν διαρκώς  κάτι να τους ξύνει στον …πισινό τους . Αντί να απαντήσει για όσα συμβαίνουν στον Δήμο, ο ξεπεσμένος αρχηγός τους, ζητάν εξηγήσεις  από τους διαφωνούντες. Στόχο ουσιαστικά έχουν βέβαια μόνο έναν: Τον πρώην Αντιπρόεδρο της επιχείρησης των λουτρών. Εν όψει της γενικής συνέλευσης της Επιχείρησης  οι πληροφορίες λένε ότι τρέμουν, μήπως κάποιες αποκαλύψεις αποτελέσουν  την αναγκαστική παύση  και αποπομπή τους με τον χειρότερο τρόπο.
Η βαριά βιομηχανία λάσπης που έχουν εγκαταστήσει στο μεγάλο ίδρυμα  με αδρά αμειβόμενους  λασποποιούς, φαίνεται  να χωλαίνει, καθώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική  και δεν πείθει κανέναν. Τουλάχιστον διασκεδάζουν τους δημότες που μπορεί να πληρώνουν ακριβά  τους  μαθητευόμενους δημοτικούς γελωτοποιούς, αλλά τουλάχιστον το απολαμβάνουν.
 Ο εκ της Ιβηρικής Χερσονήσου  επιστρέψας   ασθενής ηγέτης  βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης. Το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Όπως πριν λίγες μέρες στην οικονομική επιτροπή! Δεν του βγαίνει πλέον τίποτα. Η πληρωμένη  με τα χρήματα των δημοτών λάσπη, επιστρέφει διαρκώς στο πρόσωπό του.
Οι  προσωπικοί του ιππότες  μετατρέπονται καθημερινά όλο περισσότερο σε … Κατίνες  και κότες.
Νοιώθει ότι  ένας –ένας από τους εναπομείναντες συμβούλους  του, γίνονται όλο και πιο προσεκτικοί και διαχωρίζουν δημόσια τη θέση τους. Αισθάνεται πλέον πόσο  αδύναμος  και ανίσχυρος είναι πολιτικά    και δεν το αντέχει.
Το επόμενο διάστημα, από αυτή την έλλειψη Παντοδυναμίας και παντοκρατορίας, αναμένεται να προβεί σε ακόμα χειρότερους «κατινισμούς»  και λασπο –λιβελήματα.
Είναι η μόνη παρηγοριά του πλέον.
Εκείνοι όμως που πρέπει να έχουν ανοιχτά μάτια και αυτιά, είναι τα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών  Πόζαρ. Δεν αποκλείεται στο τέλος να πληρώσουν αυτοί τον βαρκάρη, χωρίς ουσιαστικά να φταίνε


16 σχόλια:

  1. Σαμανδη εισαι χοντρος και βρωμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα το προβλημά σου είμαι τα κιλά του "Σαμάνδη" και το αν φοράει κολόνια. Ντροπή σου.
      Συγχαρητήρια κ Πέτρο που δημοσιεύεις τα πάντα

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιό σου 1.57 είναι ελεεινό. Απορώ πώς το δημοσίευσε ο Σαμάνδης.

      Διαγραφή
    3. εσενα σιγουρα κατι σου λειπει και το αναζητάς στον κ. σαμανδη. μα τοσο πενεμα; τοσα ωραια λογια; τετοιες κομπλιματικες εκφρασεις; σιγουρα εχεις ελλειψη, ομως τι ειναι αυτο που σου λειπει; απαντησε μηπως βρεθει λυση στο προβλημα σου

      Διαγραφή
    4. το φαγητό σου τρώει?

      Διαγραφή
  2. ΔΕ ΒΛΕΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΤΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΟΥΓΚΑ. ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΔΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ? Η ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμάνδη τόσο σπουδαία πράγματα γίνονται και μια καλή κουβέντα δεν ξες να πεις. Π.χ. κάνε ένα ρεπορτάζ για το υδροηλεκτρικό των Λουτρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έπεσες διάνα. Χθές το ανακάλυψε ο Μπίνος. Ξεκίνησε από τον Κοφτερό αυτό το έργο.

      Διαγραφή
  4. apokalypseis tha ginoun sigoura sti geniki syneleusi.............
    na doume omws poion tha kapsoun..................
    ypomoniiiii........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχα!!!!αδελφατο!!!χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ''ΑΔΕΛΦΑΤΟ''.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήδη επιβεβαιώνεσαι κύριε Σαμάνδη για τις προβλέψεις σου, όπως γράφεις παραπάνω "Το επόμενο διάστημα, από αυτή την έλλειψη Παντοδυναμίας και παντοκρατορίας, αναμένεται να προβεί σε ακόμα χειρότερους «κατινισμούς» και λασπο –λιβελήματα.
    Είναι η μόνη παρηγοριά του πλέον." Τα παραπάνω σχόλια το αποδεικνύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ειναι μονο για γελια. ειναι και για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλοι δηλώνουν ασθένεια και δεν παρουσιάζονται στο δ.σ επειδή έπαθαν κόψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)