Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Θα μπουν τα καθίσματα στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ ;







25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ




Για την Κυριακή 25 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες οι εκδηλώσεις της δεύτερης μέρας της 21ης   συνάντησης χορευτικών συγκροτημάτων , που διοργανώνει ο Λ.Ο.  «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ» στο ανοικτό Θέατρο ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία . Μόνο που από το ανοικτό θέατρο   αφαιρέθηκαν εντελώς παράνομα τα καθίσματα, μετά από ερωτήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Από τις σπασμωδικές αντιδράσεις της δημοτικής αρχής και κατά ομολογία του Δημάρχου στα τοπικά ΜΜΕ , ο ίδιος ο Δήμαρχος είχε ζητήσει προφορικά από τον εργολάβο να τοποθετήσει τα καθίσματα και ότι θα του έκανε την ανάθεση αργότερα. Άλλαξαν όμως στο μεταξύ οι διαδικασίες και άρχισε μια πρωτοφανής φαρσοκωμωδία.
Όπως αφέθηκε να εννοηθεί και προέκυψε από τις εξηγήσεις του Δημάρχου , ουσιαστικά έγινε κατάτμηση του έργου.
Πρόσφατα έγινε ξανά δημοπρασία ,αλλά στην οικονομική επιτροπή  στην σχετική ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήτα 3 υπέρ και 4 λευκά .
Κανείς δεν γνωρίζει, αν μέχρι της 25 Ιουνίου θα υπάρχουν καθίσματα  ή αν οι θεατές παρακολουθήσουν την εκδήλωση όρθιοι.
Οι πληροφορίες λένε , ότι τα καθίσματα που έβγαλε παράνομα ο εργολάβος με την ανοχή του Δήμου , βρίσκονται κλειδωμένα σε αποθήκες του θεάτρου.
Τις τελευταίες ημέρες , ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεσμεύτηκε δημόσια να δώσει στην δημοσιότητα και να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο , 200 περίπου προφορικές αναθέσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.
ΣΎΜΦΩΝΑ όμως  με αξιόπιστες πηγές , δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει , διότι με αφορμή  και την «γκάφα» στο ανοικτό θέατρο στο ΔΑΣΑΚΙ , πρώτος και καλύτερος έκανε και αυτός προφορική ανάθεση.
Συνεπώς , όπως υποστηρίζουν , η «σπουδή» περί προφορικών αναθέσεων είναι για να απειλεί και να κρατά σε ομηρία πρώην δημάρχους.
Εκτός και αν πολύ σύντομα η δικαιοσύνη , μετά από μυνητήριες αναφορές που ετοιμάζονται , ξεκινήσει  τις διαδικασίες για να διαπιστώσει αν υπάρχει παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπηρεσία από τον δήμαρχο.

7 σχόλια:

  1. Καλά αυτό ήταν μεγαλο φιάσκο. Αυτό σε οποίον κσι να το πεις δεν θα το πιστεύει.Αυτά μονο ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ θα τα έκαναν,ο χοντρός κσι ο λιγνός στην τηλεόραση, οι δυο μπουφοι. Δεν υπάρχει λέμε και κλαιμε. Στην Αλμωπία της καρδιάς μας απο τον ψινακη της καρδιάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μας καλό προεραιτα χωρίς
    σκοπιμότητες χωρίς να Θέλουμε να
    Θίξουμε κάποιον παρακαλούμε για την κατασκευή της καινούργιας παιδικής χαράς στην Λαγκαδια για
    τα παιδάκια μας και όχι μόνο
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΉΣ ΑΛΜΩΠΊΑΣ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
    ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:48 μ.μ .Καλά έκανες και γνωστοποιήσες την αναγκαιότητα της παιδικής χαράς στη Λαγκαδιά και μακάρι να γίνει. Ομως επειδή οι αναγνώστες του blog που εσύ απευθύνεσαι δεν μοιράζουν παιδικές χαρές, καλά είναι να απευθυνθείς στους άμεσα αρμόδιους. Τα πράγματα είναι απλά "η Ρόδος είναι ο Δήμος και το πήδημα ο Δήμαρχος" τα παράπονα λοιπόν στον Δήμαρχο και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΘΑ ΖΕΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Η ΠΛΑΤΗ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΗ ΛΩΡΙΔΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΗ. ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τε σε κάποιον να κάνει προσφορά την παιδικη χαρά στην λαγκαδιά γιατί μας έχει ζαλισει τα ουμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα σας πολιτες και πολιτικοι της αριδαιας. αναρωτιεμαι ως πολιτης αριδαιας, το δασακι ενα υπεροχο θερετρο χρειαζεται μονο καθισματα για το θεατρο? τοσο ωραιο φυσικο περιβαλλον μενει ανεκμεταλευτο , ντροπη μας κυριε δημαρχε. ολες οι πολεις εχουν και αναδεικνυουν τετοια παρκα εμεις τιποτα. σκεφτειτε λοιπον τι μπορειτε να κανετε εσεις οι πολιτικοι και εμεις οι πολιτες γι αυτο το μερος , ειναι κρυμα.επειτα σε ενα τετοιο περιβαλλον θα μπορουμε να ''φωτογραφιζομαστε'' ολοι μας κυριε δημαρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)