Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι καλοί και οι κακοί


ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ




Στα χρόνια της Χούντας όταν σε είχαν στην ασφάλεια και σε βασάνιζαν και ήταν καμιά 10ρια χωροφύλακες οι 5 σε βασάνιζαν και οι άλλοι 5 έλεγαν αστούς  είναι καλά παιδιά  και θα μας τα πουν  όλα .
Και τώρα  με τους ευρωπαίους αυτό παθαίνουμε 4 στο πάνελ να μας πουν τα αποτελέσματα, ο ένας μας ενημερώνει ότι τι περίπου θα πει ο άλλος και ο άλλος μας λέει όχι 8 δις αλλά προς το πάρων 6.δις για τα δική μας ομόλογα  και ο άλλος ότι το χρέος μετά το 18. 
Τέλος βγαίνει ο καλός χωροφύλακας η κυρία Λαγκάρτ και τι μας λέει ότι εγώ τους τάπα ότι πρέπει να ενώσετε τις τράπεζες και ότι το ελληνικό χρέος δεν βγαίνει και ότι εγώ θα κάνω πρόταση στο Δ.Ν .Τ. να δώσω 2 δις εκ δολάρια  στα επόμενα δυο χρόνια εφόσον οι ευρωπαίοι θα κόψουν μερικά δις ευρώ .
Τέλος  οι ασφαλίτες εφόσον σε κινάνε του κέρατα στα βασανιστήρια μετά  έλεγαν  γρήγορα   στο κελί του και αν το σκεφτεί καλά ας έρθει να υπογράψει ότι η χούντα είναι επανάσταση .
Και να που ο Σύριζα- Ανέλ πήγαν και υπέγραψαν αφού το σκέφτηκαν  καλά ότι όλοι είναι καλά παιδιά και μας αγαπάν  και αν θέλουν και άλλα μέτρα για να πάρουμε έκτος από τα 6 δις για  τα άλλα 2 εμείς εδώ  είμαστε θα κάνουμε αυτό που θέλετε σαν καλά παιδιά  ..αυτά τα λίγα  από τον Ανέστη που θυμήθηκα τις πολιτικές μου αναλύσεις κάθε μέρα 2-4 στο Ράδιο Φωνή της Τούμπας
«Αυτός ο Παππάς τι παιδί είναι ;»

2 σχόλια:

  1. Και με αυτά και με άλλα τι
    γίνεται στην Λαγκαδια;
    Η παιδική χαρά θα έρθει
    Προεκλογικά? Για παιδάκια που
    ζούνε στα σύνορα πρόκειται.
    Ευχαριστώ με ευγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ , ΣΠΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΤΣΟΝΤΑ , ΤΙ ΣΧΣΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ .....

      Διαγραφή

(3)