Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση Χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας στο μικρό θέατρο στο Βαρόσι







Με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι, η χορωδία του ΚΑΠΗ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας με μαέστρους
τους κ. Σωτήρη Δραγούμη, κ. Ραφαήλ Πολυχρονιάδη και κ. Δημήτριο Γησάρη, και η χορωδία « ΜΕΛΩΔΟΙ» ΕΔΕΣΣΑΣ υπό την διεύθυνση του κ. Χρήστου Σαμαντά, σε μία μουσική συνδιοργάνωση συναντήθηκαν στις 9 Ιουνίου 2017, στο θεατράκι της συνοικίας Βαρόσι  και τραγούδησαν διαχρονικά τραγούδια χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους θεατές που γέμισαν το γραφικό θεατράκι της πόλης μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9μμ, με την εμφάνιση της χορωδίας του ΚΑΠΗ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, ακολούθησε η χορωδία «ΜΕΛΩΔΟΙ» Έδεσσας και έκλεισε με την συνύπαρξη των δύο χορωδιών ως μία και την ερμηνεία τραγουδιών κάτω από το φεγγάρι που ολοκλήρωνε κι αυτό το δικό του κύκλο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας, ο οποίος απόλαυσε την εκδήλωση και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους συμμετέχοντες και στους θεατές.

Τόσο ο κ.Γιώγας όσο και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτριος Γιάννου, στηρίζουν όλα τα προγράμματα και εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ ενθαρρύνοντας τα άτομα της τρίτης ηλικίας σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)