Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αλωπός: Στα πρόθυρα της διάλυσης. Το αδιέξοδο μεγάλο




Αδιέξοδη ήταν και η δεύτερη γενική συνέλευση του Αλμωπού που είχε ως μοναδικό θέμα την αναζήτηση σχήματος που θα αναλάβει την διοίκηση.




Τελικά αποφασίστηκε να γίνει και νέα γενική συνέλευση την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 21.00

Ο Κώστας Γάτσος και η υπόλοιπη διοίκηση ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν, καθώς εξαντλήθηκε ο χρόνος που είχαν τις τύχες της ομάδας. Καιρός να έρθουν νέα πρόσωπα με νέα ορμή. Τέθηκαν αρκετοί προβληματισμοί για το μέλλον της ομάδας , η οποία αν δεν βρεθεί διοικητική λύση δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Ακούστηκαν προτάσεις για την αναζήτηση τουλάχιστον 25-30 ατόμων που θα μπορέσουν να συμβάλλουν οικονομικά , επιμεριζόμενοι το κόστος , σε αυτή την δύσκολη συγκυρία , για τις πρώτες ανάγκες της ομάδας. Πρακτικά βέβαια πολύ δύσκολο και αδύνατο.
Επισημάνθηκε η απουσία του Δημάρχου από την συνέλευση, καθώς κάποιοι  θεωρούσαν ότι η παρουσία του ήταν απαραίτητη.
Τις προηγούμενες μέρες , εντέχνως κάποιοι που ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο , χρησιμοποίησαν μερίδα του τύπου διαδίδοντας το δήθεν ενδιαφέρον τους. Γνωστές τακτικές σχεδόν παντού για πρόσκαιρο και δωρεάν προβολή.
Ακούστηκε και η λύση του πρωτοδικείου. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να το ζητήσει κάποιος εγγράφως.
Ούτε και αυτό είναι λύση , καθώς κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον , αν δεν το επιθυμεί.
Ο Αλμωπός για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία του είναι μπροστά σε τέτοιο αδιέξοδο.



4 σχόλια:

  1. Και ποιος φταιει γι αυτο; μηπως οι φιλαθλοι; μηπως οι ποδοσφαιριστες; το εργο το ξαναειδαμε στο Λουτρακι...κι εκει την κοπανησε ο μεγαλος...ενταξςι εβαλε λεφτα...αλλα τι αφηνει πισω του; Μια ομαδα με 7 εισητηρια ..με 10 δελτια τοπικων, που κι αυτοι μετα την απαξιωση απο την ιδια τη διοικηση θα αποχωρησουν...ποιος φταιει λοιπον...κυριοι αποτυχατε παταγωδως...παραδεχτειτε το. Ολη η ευθυνη ειναι δικη σας...Κυριε Γατσο ξοδεψατε αναιτια ενα σωρο λεφτα σε ποδοσφαιριστες και προπονητες πι κποιοι ηταν κατωτεροι των περιστασεων....Τωρα τολματε και λετε θυμωμενα " ΦΕΥΓΩ"...οχι κυριε, εχετε υποψρεωση να παραμεινετε κι ας μη βαλετε χρηματα...πρεπει να γευθειτε κι εσεις την απαξιωση...αυτη με την οποια ταίσατε ( οχι εσεις), αλλα οι παραγοντες σας, τους φιλαθλους και τους τοπικους ποδοσφαιριστες...επειδη θεωρω οτι εισαστε ανδρας με ηθος και αναστημα περιμενω να παραμεινετε στο ποστο σας...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προσφορά μου ήταν το διαρκείας κάθε χρόνο με τα λεφτά που μου περισεβαν εκτός απο πέρσι πού το κάνατε πολυτελειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)