Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τρέμει Βέσκο και Χουρσόγλου ο Μπίνος


Η εντολή δόθηκε. Ξεκίησε ο ανένδοτος πόλεμος κατά των Βέσκου και Χουρσόγλου μέσω του "τυφλού" οργάνου του δημάρχου.


ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥΣ 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΩΝ 
ΜΕΣΩ  ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ  ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

 ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ 

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ 


Να αλλάξει την πολιτική ατζέντα ο Δήμαρχος Αλμωπίας ο οποίος επιχειρεί έντεχνα με την καθοδήγηση των ανόητων εκτός Αλμωπίας που έχει «χρυσώσει» με τον τρόπο του , να επιτεθεί κατά των Βέσκου και Χουρσόγλου  να στέψει αλλού την προσοχή του κόσμου. Διότι τα τα ερωτήματα  από την πρόσφατη  σκανδαλώδη επίσκεψή του στην Πορτογαλία παραμένουν
-Γιατί πήγε οδικώς στην Πορτογαλία για υποχρεώσεις της επιχείρησης των λουτρών Πόζαρ με αυτοκίνητο του Δήμου;
-Είχε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις
-Γιατί πήρε συν δύο πρόσωπα μαζί του που δεν έχουν καμία σχέση με την Επιχείριση;
Ο ένας μάλιστα είναι ιδιώτης. Πόσο παραπάνω από το κανονικό κόστισε το ταξίδι και ποιος θα πληρώσει τον βαρκάρη;
Ο Δ. Βέσκος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ρώτησε   σε ποια έργα  των Λουτρών θα κάνει μελέτες η τεχνική Υπηρεσία  του Δήμου,  η οποία διευκρίνησε ότι αφορούν έργα που θα γίνουν. Ήδη όμως στις θέσεις που αναφέρθηκαν έχουν γίνει ήδη έργα. Το χαμόγελο του Δ. Βέσκου χωρίς άλλα , μετά την απάντηση που πήρε ήταν ενδεικτικό .
Εν όψει δε της γενικής συνέλευσης  της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , όπου φαίνεται ότι δεν είναι όλα και τόσο ρόδινα όπως προσπαθεί να παρουσιάζει  μια μερίδα της Διοίκησης , αλλά πρόκειται για μια εικόνα πλασματική που λίγο έχει να κάνει με τις διοικητικές του  ικανότητες και τα σπουδαία οράματά του.
Μπορεί να ωραιοποιεί καταστάσεις , αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα Λουτρά έχουν ξεφύγει  τελείως από την θεραπευτική τους αποστολή  και δυνατότητες για τις οποίες έγιναν πανελλήνια αλλά και παγκόσμια γνωστές. Μαζί δε με τα υπόλοιπα συγκριτικά χαρίσματα , πλούσιο φυσικό περιβάλλον , φυσικά μονοπάτια , χιονοδρομικό και τελευταία θρησκευτικό τουρισμό (Πρόμαχοι-Αρχάγγελος) , τα καθιστούν ίσως μοναδικά στα Βαλκάνια.
Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αξιοποιηθεί ούτε το 10% των δυνατοτήτων τους.
Δεν είναι τυχαίο που η διοίκηση της επιχείρησης ασκείται μόνο από τον ίδιο τον Δ. Μπίνο, χωρίς ουσιαστικά  να γνωρίζει κανένας άλλος από την νόμιμη διοίκηση τι γίνεται ακριβώς.
Με την  σωστή καθοδήγηση των παράκεντρων , κατάφερε ουσιαστικά να  «εξαγοράσει» τις ψήφους που θα χρειαστεί σε κρίσιμες ψηφοφορίες.
Η σούπα άρχισε να χαλάει , από τον  τότε Αντιπρόεδρο Δημήτρη  Βέσκο.  Σύμφωνα με πληροφορίες , άρχισε να μπαίνει σε δυσμένεια όταν άρχισε να κάνει ορισμένες «ενοχλητικές» ερωτήσεις  στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου . Ο ίδιος που ρωτήθηκε σχετικά ούτε το διέψευσε ούτε και το επιβεβαίωσε. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά στο «βασίλειο της Δανημαρκίας», που υποτίθεται ότι είχε έναν έντιμο ηγέτη, υπέρ άνω υποψίας , καθώς θεωρείται ότι  δεν έχει οικονομικές ανάγκες.
Ακολούθησαν και άλλα παρατράγουδα στον Δήμο που λίγο έλειψαν να τινάξουν στον αέρα ακόμα και εξασφαλισμένα έργα.
Σε συνδυασμό με την επιμονή  του δημάρχου να δείχνει μια πρωτοφανή προτίμηση σε νεαρούς και άπειρους συμβούλους , για να μην τον αμφισβητεί κανείς , οι αντιθέσεις άρχισαν να  μεγαλώνουν . Τα αποτελέσματα είναι γνωστά , με τις δημαιρεσίες. Η πλειοψηφία του δημάρχου πήγε περίπατο. Ταυτόχρονα ,ξεπήδησε μέσα από την παράταξη αυτό που φοβόταν . Η ισχυροποίηση του Σίμου Σωτηριάδη,( περαστικά με την ευκαιρία Σίμο. Άλλο κακό να μη σε βρει), που αν δεν διεκδικήσει ο ίδιος αρχηγία , είναι βέβαιο ότι θα ταχθεί στο πλευρό με άλλον υποψήφιο. Οι διεργασίες μάλιστα έχουν προχωρήσει
ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΒΕΣΚΟ ΚΑΙ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ
Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα παραμένουν τα Λουτρά και οι εξελίξεις που «μαγειρεύονται » Η αγωνία του είναι αν θα προλάβει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό.
Για τον λόγο αυτό έχει επικεντρώσει επιθέσεις κατά του Δ. Βέσκου και του Χ. Χουρσόγλου , για να αποπροσανατολίσει  την κοινή γνώμη. Όχι ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο. Είναι και παραμένει το υπ αριθμόν . ένα πρόβλημα , που μάλλον είναι αδύνατο να ξεπεράσει , αφού οι οδηγίες που έχει είναι διαφορετικές.
Σε συνδυασμό δε με την σύμπλευση των πέντε διαφωνούντων και της αντιπολίτευσης , σε καίρια πολιτικά ζητήματα , χωρίς να υπάρχει κάποια ταύτιση απόψεων μεταξύ τους , είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να περάσει με «πλειοψηφία» όσα θα επιχειρήσει. Εκείνο που τον φοβίζει είναι η ανεξαρτησία που διατηρούν η αντιπολίτευση  αλλά και οι διαφωνούντες  χωρίς να μπλέκονται  οι πολιτικές της μιας πλευρά με την άλλη.  Στα ζητήματα  ουσίας όμως και της αποδοτικής  λειτουργίας του Δήμου  φαίνεται να έχουν κοινή γραμμή. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η αλαζονεία του δημάρχου και η παντοδυναμία του έχουν τρωθεί και αυτό είναι εμφανές
Τα πληρωμένα παράκεντρα που τον καθοδηγούν είναι πολύ μακριά από την ψυχολογία της τοπικής κοινωνίας  αλλά και από την πραγματικότητα της περιοχής.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πλέον ότι οδηγούν τον δήμαρχο από την μία γκάφα στην άλλη.

Οι επιθέσεις από το ηλεκτρονικό όργανο του Δημάρχου , με την επικουρία  «περίεργων  δημοσιογράφων » κατά των δύο  πρώην συνεργατών  του αρχίζουν να εντείνονται. Όσο οι δύο απαξιούν να  «τσιμπήσουν»  και τους απαντήσουν, έχουν ανεβάσει στα ύψη την αγωνία και τον εκνευρισμό τους .
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν  για να τους «εκθέσουν « όπως πιστεύουν , φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα  και άφθονο γέλιο στους δοκιμαζόμενους από τις οικονομικές συγκυρίες πολίτες.
 Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
 Η ΠΡΏΤΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Δημάρχου :
Η αδιέξοδη πολιτική Χουρσόγλου και Βέσκου - Σε ποια ερωτήματα οφείλουν να απαντήσουν στην κοινωνία
Σε ποια ερωτήματα οφείλουν να απαντήσουν στην κοινωνία

Σε πολιτικό αδιέξοδο έχουν βρεθεί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με την παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας, Χρήστος Χουρσόγλου και Δημήτρης Βέσκος.

Απ’ ότι φαίνεται, η πολιτική που ακολούθησαν το προηγούμενο διάστημα δεν βγάζει πουθενά και κυρίως κατανοούν όσο περνά ο καιρός ότι δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο για της προθέσεις τους.

Αυτό βέβαια αποδίδεται από καλά γνωρίζοντες σε πολλά δεδομένα, κάποια εκ των οποίων είναι τα εξής:

- Οι δύο άνδρες που σήμερα πορεύονται ενωμένοι σαν μια γροθιά, κατά το πρόσφατο παρελθόν ήρθαν σε πλήρη ρήξη. Μάλιστα, ο κ. Χουρσόγλου κατηγόρησε δημόσια τον κ. Βέσκο για ιδιοτέλεια και μάλιστα δήλωσε τότε ότι ο κ. Βέσκος κρατά όμηρο τον Δήμαρχο. Τι άλλαξε άραγε λίγους μήνες μετά και το μένος μετατράπηκε σε αγάπη;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ :  Ο Δήμαρχος άνοιξε ξαφνικά τα μάτια του και άρχισε να βλέπει ενωμένες γροθιές , κλωτσιές και λοιπά. Βλέπει και οράματα με τρομοκράτες και ομήρους όπως στο σινεμά.

- Ο κ. Βέσκος ήρθε κοντά στον κ. Χουρσόγλου αμέσως μόλις αποχώρησε (;) από την Αντιπροεδρία των Λουτρών. Μέχρι τότε υπεραμυνόταν της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε και στήριζε κάθε πολιτική που χάραζε η πλειοψηφία.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ :  έχουν μπερδέψει  τον χρόνο , όπως τα σώβρακα με τις γραβάτες
- Ο κ. Βέσκος έχει υποπέσει σε διάφορες αντιφάσεις κατά το προηγούμενο διάστημα, καθώς εμφανίστηκε αντίθετος με πολιτικές τις οποίες υπεραμύνθηκε όσο κατείχε την έμμισθη θέση του Αντιπροέδρου των Λουτρών. Τι άλλαξε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα λίγων μηνών;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ :   Το αντιφασιόμετρο που πήραν προφανώς δεν καταγράφει ποιες είναι οι αντιφάσεις , γιατί δεν αναφέρουν ούτε μία.
- Ο κ. Βέσκος αφήνει αιχμές κατά της Διοίκησης του Δημήτρη Μπίνου. Μιας Διοίκησης στην οποία για 2,5 περίπου χρόνια κατείχε την έμμισθη θέση του Αντιπροέδρου των Λουτρών. Άρα οι αιχμές στρέφονται και κατά του προσώπου του, αναρωτιέται κανείς…
Μεγάλο καημό έχουν με τα Λουτρά

- Ο κ. Χουρσόγλου έχει δηλώσει ανεξάρτητος, ωστόσο δεν έχει μπει στη διαδικασία να προχωρήσει στη διαδικασία που ορίζει η σχετική νομοθεσία ώστε να γίνει πραγματικά ανεξάρτητος. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ως μέλος της πλειοψηφίας δικαιούται να συμμετέχει σε επιτροπές και στην ΚΕΔΕ, κάτι που δεν θα συμβαίνει αν ανεξαρτητοποιηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ :   Την ανοησία αυτή την έχουν χρησιμοποιήσει ξανά. Στην ΚΕΔΕ εκλέχτηκε από την ΠΕΔ και όχι από τον Δήμο Αλμωπίας


- Ο κ. Βέσκος διαφωνεί αλλά παραμένει στην καρέκλα του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Πως λοιπόν να θεωρηθεί αξιόπιστη η στάση του, όταν από τη μία καταδικάζει τη Διοίκηση και παράλληλα συμμετέχει ενεργά σ’ αυτή ασκώντας εξουσία από θέση ευθύνης;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Τους ενοχλεί που από μία άμισθη θέση λειτουργεί άψογα και είναι ευχαριστημένοι όλοι οι διευθυντές των σχολείων . Σε αντίθεση με τον ανίψια του Δημάρχου που  τα έχει κάνει μαντάρα και ταλαιπωρεί αφάνταστα τον κόσμο.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν κάποια από τα σημεία της ακολουθούμενης πολιτικής των δύο έμπειρων αυτόδιοικητικών του Δήμου Αλμωπίας. Σημεία που απ’ ότι φαίνεται αντιλαμβάνεται η κοινωνία και στα οποία οφείλουν να απαντήσουν...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ :   Αφού οι προαναφερόμενοι δεν παραιτούνται , γιατί δεν τους διαγράφει ο Δήμαρχος από την παράταξη  , όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος;

11 σχόλια:

  1. ΦΙΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΗΔΙΑ ΣΚΟΤΟΘΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τα βρούνε ρε; Εδώ ακούγεται ότι ο δήμαρχος δεν μιλάει με κανέναν από τους διαφωνουντες εδώ και μήνες, άσε που κάποια στιγμή είχε γράψει ο σαμανδης ότι ο δήμαρχος παρακαλούσε τον Βεσκο να γίνει αντιδήμαρχος σχεδόν ένα χρόνο πριν και ο βεσκος δεν δεχόταν, και θα γυρίσει τώρα που είναι έτοιμοι να φύγουν και αυτοί που απέμειναν;

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΕΜΕ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΤΙΚΕΣ ΣΙΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;;

      Διαγραφή
    3. 8.16 ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΧΑΣ. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.

      Διαγραφή
  2. "ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ" 4:59μ.μ. ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε η Αλμωπία να έχει τον γκαιλέ του Βέσκου και του Χουρσόγλου? θα ξεφουσκώσουν και οι δύο. Ο Μπίνος είναι γάτα. Σαμάνδη με τον καιμό θα μείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καπνός φαινόταν από καιρό, τώρα φαίνεται και η φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. /Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΦΈΡΤΕ ΑΥΤΉ ΠΟΎ
    ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΠΟΥ
    ΈΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι δύο τελειωσανε πολιτικά. Θα αποδειχθεί στις επόμενες εκλογές. Το ξέρουμε πονάνε που δεν μπήκανε κάποια μηνιατικα στη τσέπη τους και έχουν κρεβατομουρμουρα το βράδυ στο σπίτι τους. Ας προσεχανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:51 ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες είναι δεν έχουν μαθει με μηνιατικα σαν και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)