Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Αρχίζει η πλήρης ιδιωτικοποίηση των λουτρών Πόζαρ




Αφού δεν προχώρησε σε κανένα έργο ουσίας ως προς τον τομέα τηςλουτροθεραπείας, παρά μόνο σε
έργα ανάπλασης  για  να «ροκανίζονται» κονδύλια  και να   μην περισσεύουν για άλλα έργα ουσίας,  ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και Δήμαρχος Αλμωπίας ,τώρα μπαίνει δυναμικά  στην ιδιωτικοποίηση τους.
Με πρόσχημα την ανάγκη αξιοποίησης  κυρίως του ΑΥΡΑ  και την αδυναμία διάθεσης χρημάτων  από την επιχείρηση , ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση σε ιδιώτες.
Ήδη η πρώτη «ενημέρωση» έγινε  στη πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την αντίθεσή τους εξέφρασαν  μόνο ο Γιάννης Μπίνας και Πέτρος Ούτσκας (Κούης)
Εκείνο βέβαια που χρειάζεται άμεσα η λουτρόπολη είναι η κατασκευή υδροθεραπευτηρίου  και όχι Ξενοδοχείου , αφού οι πισίνες που υπάρχουν δεν επαρκούν , με αποτέλεσμα πολλοί να αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο ακόμα και μεταμεσονύχτιες ώρες.
Στόχος σύμφωνα με πληροφορίες είναι , η σημερινή διοίκηση να προχωρήσει τουλάχιστον στην δημιουργία των θεσμικών εκείνων  κανόνων που θα διασφαλίζουν τους «επενδυτές»  , ακόμα και αν μετά τις δημοτικές εκλογές  αλλάξει η διοίκηση και  θελήσει διαφορετική ανάπτυξη  στην περιοχή .
Ο ίδιος ο Δήμαρχος φέρεται να εκτιμά ότι έχει ωριμάσει πλέον το κλίμα  και οι κάτοικοι κυρίως του Λουτρακίου θα δεχτούν με ευχαρίστηση και ανακούφιση   τις εξελίξεις.
Δεν αποκλείεται μάλιστα σύντομα να ζητήσει από τους συλλογικούς φορείς του χωριού , να ταχθούν δημόσια υπέρ μιας τέτοιας προοπτικής , μέσω σχετικών  ανακοινώσεων .

5 σχόλια:

  1. Λαγκαδια και περικλεια το τελευταίο διάστημα ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ
    Για πάρα πολλά θέματα. Υπάρχουν
    Αρκετά μικρά παιδάκια καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο η Περίκλεια προσπαθεί...παιδική χαρά στην Περικλεία η Λαγγαδιά έχει,τα πολλά παιδιά είναι στην Περίκλεια

      Διαγραφή
  2. Ρε δήμαρχε κάνε εκείνη την γ@@@@νη παιδική χαρά στη Λαγκαδιά και άστα λουτρα..Μας έχει σπάσει τα @@ η τυπισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνει ο δήμαρχος στη Λαγγαδία παιδική χαρά θα την γκρεμίσουμε εμείς όλοι από τα υπόλοιπα χωρία που δεν ύπαρχουν παιδικές χαρές...

      Διαγραφή
  3. Ο ναιναις τι λέει;καλή η καρέκλα και το χιλιάρικο ναιναι αλλά ακόμα για δύο χρόνια μετά θα έρθει η κατρακύλα για σένα και για όλους τους ναιναιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)