Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Με τους κονσερβοποιούς και όχι με τους αγρότες η Θ. Τζάκρη



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η Ε.Κ.Ε. ΕΚΔΙΔΕΙ 
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , 
Η ΙΔΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ 
ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ  ΤΩΡΑ
 ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ
 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
 ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;


ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ν.Ε.  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;



Την ώρα που οι αγρότες χύνουν αίμα και ιδρώτα και είναι αγανακτισμένοι με την ανακοίνωση της ‘Ενωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας  ,σύμφωνα με την οποία οφείλουν να παραδίδουν ροδάκινα  τέλεια, αλλά δεν κάνουν κουβέντα  για την τιμή, η προσωρινή με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Θ. Τζάκρη  με μια πρωτοφανή κίνηση –συνάντηση , στηρίζει τους κονσερβοποιούς και «αδειάζει» ουσιαστικά τους αγρότες.
Εμμέσως πλην σαφώς , ως εμπειρότατη πολιτικός πλέον ,δίνει την εντύπωση  ότι  έκανε σκόπιμα και  με δόλο τη συνάντηση ,για να σαμποτάρει παράλληλα και την προσπάθεια που γίνεται για την αναδιοργάνωση των αγροτών .
 Μεταξύ άλλων ,σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια ,είχε συνάντηση την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος Κώστα Αποστόλου ενόψει της έναρξης της φετινής παραγωγής συμπύρηνου ροδάκινου. Για τα μάτια του κόσμου και για να καταγραφεί απλώς για δική της επικοινωνιακή  χρήση , φέρεται να
να  ζήτησε από τον κ. Αποστόλου η βιομηχανία να προσφέρει στους παραγωγούς ένα ικανοποιητικό επίπεδο τιμής ανά κιλό για το συμπύρηνο ροδάκινο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα. Από την (μη)  απάντηση του κ. Αποστόλου, προκύπτουν ενδείξεις συμπαιγνίας  καθώς επανέλαβε ότι :

-Η φετινή παραγωγή εκτιμάται πως θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, σημειώνοντας ότι θα είναι εφικτή μια ικανοποιητική διαχείριση παραγωγής μέχρι τους 450.000 τόνους.
 -Εξαιτίας της κακής ποιότητας ροδάκινου των προηγούμενων ετών δημιουργήθηκαν προβλήματα στη διάθεση της κομπόστας στην αγορά και ως εκ τούτου φέτος έχουν τεθεί τη φετινή χρονιά επιπλέον ποιοτικές απαιτήσεις.
-Δηλαδή ροδάκινα κίτρινα, με ελάχιστο βάρος 110 γραμμάρια ανά καρπό και χωρίς ασθένειες.



Η κ. Τζάκρη συμφώνησε ( η είδηση θα ήταν να μην συμφωνούσε) με τον κ. Αποστόλου ότι το προϊόν που οδηγείται στη βιομηχανία πρέπει να είναι καλής ποιότητας, τονίζοντας ιδιαίτερα το καθεστώς ολοκληρωμένης διαχείρισης υπό το οποίο παράγεται, γεγονός που το καθιστά ασφαλές για τον καταναλωτή. 

3 σχόλια:

  1. Υπογραφη:Το γραφειο τυπου του βιυλευτη Πελλας Ιωαννη Σηφακη....χαχαχαχαχα πολεμος...κι εσυ καημενε αγροτη περιμενε ασπρη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τα στείλουμε τα ροδακινα στο γυμναστήριο και μετά σολαριουμ για να πάρουν χρώμα Κυρά Θοδωρα. Αλλά από τα πολλά φουγαρα που έκανες σαν υπουργός ο Ν. Πέλλας δεν μπορεί να αναπνευσει έχει πάθει πνευμονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζευτείτε θα απαγγείλλω: αγραμματε λαέ τις Πέλλας τώρα 20% 40% 80% θέλω την επόμενη Κυριακή να βραβευσω την Μεγάλη κυρία τη Μεγάλη πρώην υπουργο Βιομηχανίας Τζακρη Θεοδώρα για τα πολλά φουγάρα που εκανε στο νομό μας και δεν μπορούμε να αναπνευσουμε. Γέμισε ο νομός Πέλλας με εργοστάσια και για αυτό θέλω να τη βραβευσω με την πανάκριβη Χρυσή Κονσέρβα Ροδακινου για όλα αυτά που πρόσφερε στους αγρότες της Πέλλας, Δηλαδή τις μεγάλες τιμές στο ροδακινο στο κεράσι και στο βερυκοκο. Πραγματικα πρέπει να συνεχισουμε να σε ψηφίζουμε διότι είσαι η Τζούλια του νομού μας. Αησηχτηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)