Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Κυκλώματα στις αρδευτικές γεωτρήσεις λυμαίνονται τον Δήμο Αλμωπίας



 ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ


Ένα περίεργο σύστημα που ¨λυμαίνεται¨τον τομέα των αρδευτικών γεωτρήσεων , περιέγραψε , μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ-ΑΛΜΩΠΙΑ , τη Παρασκευή ,  ο Γιάννης Πασχαλίδης , ένας από τους πιο ειδικούς του είδους. Τόνισε ξεκάθαρα ότι  οι διαγωνισμοί είναι μαϊμού και φωτογραφικοί και  για συγκεκριμένα πρόσωπα. . Με αφορμή την αχρήστευση της αρδευτικής γεώτρησης στο Αρχάγγελο, υποστήριξε ότι μια ζημιά ούτε 200 ευρώ κόστισε 17 χιλ. στους κατοίκους , λόγω ασχετοσύνης και κακών χειρισμών του εργολάβου. Μάλιστα σύμφωνα  με  τους όρους του διαγωνισμού , ο εργολάβος είναι υπεύθυνος για την ζημιά και οφείλει να την αποκαταστήσει ο ίδιος και όχι ο Δήμος ή οι κάτοικοι. Ο εργολάβος όταν φράκαρε η υποβρύχια αντλία της γεώτρησης από τους κακούς του χειρισμούς και αχρηστεύτηκε , παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να κάνουν… λιτανείες για να βρέξει. Διαφορετικά δεν θα μείνει τίποτα από τις καλλιέργειες τους.
Όλοι στον Δήμο γνωρίζουν  το «σάπιο» σύστημα- κύκλωμα» που υπάρχει , αλλά δεν μιλάει κανείς. Κάλεσε μάλιστα και την αντιπολίτευση  να πάρει ξεκάθαρη θέση και να μην σιγοντάρει την διοίκηση. Ο Δήμαρχος ,που δηλώνει απερίφραστα ότι είναι έντιμος και διαφανής , ας εξηγήσει στον κόσμο γιατί επιτρέπει να γίνονται μελέτες –μαϊμού  και να καταλήγουν σε ορισμένους εργολάβους διάφορα σοβαρά έργα  σε βάρος του Δήμου, υποστήριξε. Δεν τον ενδιαφέρει ότι ο πολίτης καλείται να πληρώσει όλη αυτή την κοροϊδία;.
 Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ολόιδιες μελέτες με χρονική απόσταση ενός μηνός η μία από την άλλη , έχουν  ακριβώς διπλάσια τιμή. Τι άλλαξε άραγε σε ένα μήνα , αναρωτήθηκε. Μπορεί να εξηγήσει ο Δήμαρχος στους πολίτες , πως μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Κατά την άποψη του υπάρχει σωρεία  ποινικών παραβάσεων από αρμόδιους υπαλλήλος και άλλους εμπλεκόμενους , αλλά και παραβάσεων καθήκοντος από τον Δήμαρχο. Τέλος σε σχετική ερώτηση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει στην δικαιοσύνη , για να σταματήσει αυτό το «πανηγύρι» όπως το χαρακτήρισε.

















26 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΝΙ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι να κατά τεθούν φίλε μου όλα τα χαρτιά και τα τιμολόγια από το 1998 έως και το 2010 του Δήμου Εξαπλατανου. Τότε τα πανηγύρια ήταν πολύ μεγαλύτερα σε αυτό το τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ... ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΒΛΕΠΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα έχω να πω: Φίλε Γιάννη ο σύντροφος Ακης Τσοχατζοπουλος είναι πολύ λίγος και μικρός σε όλη αυτή την ιστορία με τις γεωτρήσεις. Γιαυτό άσε τις Παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασχαλιδη χαλαρωσε εχω πολλα ραματα για τη γουνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tώρα ο Πασχαλίδης χ@στηκε. βλακείες

      Διαγραφή
    2. 11.18 συμφωνώ μαζί σου. Όμως βγες και πες ονόματα όπως ο Γιάννης.

      Διαγραφή
  6. ΣΤΟ ΑΡΘΡΘΟ 23 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασχαλιδη εχω μια αντλια 40 χρονια και την επισκευαζω και λιτουργει στο δημο πιοσ αποφασιζει για την αντικατασταση τησ η τησ επισκευησ μπορεισ να μου πεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασχαλίδη , όσο έπαιρνες όλες τις συντηρήσεις εσύ, για πάνω από 30 χρόνια...χρεώνοντας εκατομμύρια ευρώ.. δε μιλούσες καθόλου. Μόλις βγήκαν νέα φυντάνια που χτυπάνε τις δημοπρασίες και δεν μπορεις να τους ανταγωνιστείς στα ισια...άρχισες να βλέπεις σκάνδαλα. Ρε άντε ρούφα το αυγό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε πασχαλιδη ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.. ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΚΑ ΜΟΛΤΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΒΤΡΟΥΡ ΣΟΥΚ ΜΠΟΥΛΤΕΝ ΦΕΡ ΝΤΑΟΥΝ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΚ ΑΝΑΣΟΥΝΟΥΝ Η ΑΛ ΣΙΚΗΜΕ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοβαρευτειται λίγο γιατί το κελί του Άκη είναι άδειο, μη δημιουργείται ψευτο εντυπώσεις και σταματήστε να ανακατευται τη τράπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος μιλάει αυτος που ρημαξαι τις κοινότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασχαλίδης Γιάννης τού Χρήστου. Αριδαία30 Ιουλίου 2017 στις 11:13 μ.μ.

    Ανώνυμε 29/7/2017 1:29μμ
    Με προκαλείς ?????????????? αυγό δεν έχω ,α@ίδια έχω και βάζω το όνομά μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασχαλίδη σε άκουσα προχθές στο ραδιόφωνο να λες ,για μία συνηθισμένη βλάβη σε αντλιοστάσιο , αντικαθιστούσαν όλο το αντλιτικό συγκρότημα ,πού είναι το πρόβλημα ή η διαφωνία σου; και από αυτά που ξέρω έγινε διαγωνισμός προμήθειας των αντλιών και μάλιστα με συμφέρουσα έκπτωση (47%),συνεπώς ο δήμος έχει όφελος, και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 29 Ιουλίου 11,18πμ
    Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω κοκκινάδια της μελέτης αρχίνα να ξηλώνεις ράμματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας φίλος του Πασχαλίδη.30 Ιουλίου 2017 στις 11:59 μ.μ.

    Ανώνυμε 30 Ιουλίου 2017 1,30 μμ
    Το αυτος θέλει οξεία και το ρήμαξαι γράφετε με ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασχαλίδης Γιάννης τού Χρήστου. Αριδαία31 Ιουλίου 2017 στις 11:59 μ.μ.

    Ανώνυμε 30 Ιουλίου 11,33μμ
    Με άκουσες προχθές ,διάβασέ σήμερα με προσοχή, η ρεμούλα είναι εδώ. Σύμφωνα με την μελέτη της συντήρησης όλες οι βλάβες ,όλες οι επισκευές, ότι ανταλλακτικό χρειάζεται για την επισκευή, όσο και αν κοστίσει η επισκευή ,όλα τα έξοδα υλικά και τεχνικά βαραίνουν τον ΕΡΓΟΛΑΒΟ , π.χ. κόπηκε ο άξονας μιας στήλης πομόνας στο Δ.Δ. Εξαπλατάνου χάλασαν και κάποια κουζινέτα, γρατσουνάνε και τα ρουλεμάν του ελαιοδοχείου ,όλα αυτά αν τα επιδιόρθωνε ο εργολάβος με δικό του συνεργείο θα του κόστιζε 400€,σε εξωτερικό συνεργείο θα του κόστιζε 800€, στον Δήμο όμως βάσει της μελέτης και της σύμβασης το κόστος θα ήταν ΜΗΔΕΝ, τα βρίσκει όμως με τους υπεύθυνους τους Δήμου, φέρνει ο Δήμος καινούργια υποβρύχια που προμηθεύτηκε από τον ίδιο εργολάβο με δημοπρασία μαϊμού με έκπτωση 2% την τοποθετεί ΚΑΙ γλυτώνει τα 800€ της επισκευής που θα πλήρωνε, τσεπώνει και τις 2-3000€ από την προμήθεια. Κατάλαβες ανώνυμε 30 Ιουλίου, Ας με διαψεύσουν και ας με καταγγείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασχαλίδης Γιάννης τού Χρήστου. Αριδαία1 Αυγούστου 2017 στις 12:04 π.μ.

    Ανώνυμε 29 Ιουλίου 3,41 μμ
    Στα ποντιακά γράφτοσε σιν ψ……ίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασχαλιδη οτι δεν σε αρεσει απαντας με βρισιες εχεις χαση τη ψυχρεμια σου καταλαβε το ολλα τα καλα τελειωνουν καποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιάννης Πασχαλίδης2 Αυγούστου 2017 στις 1:02 μ.μ.

    Ανώνυμε 30 Ιουλίου 2017-08-02
    Εγώ ρήμαξα τις κοινότητες οι εσείς οι τσατσάδες του δημάρχου ; Κοιμισμένε από τις 170 ιδιωτικές και βιοτεχνικές γεωτρήσεις που έχει η Αλμωπία ,όλες μα όλες την επίβλεψη και τις συντηρήσεις τις έχω εγώ, τι περνά από το μυαλό σου , ο δήμαρχος νεάζετε ? όταν πληρώνει ο Δήμος ή όταν πληρώνει ο ιδιώτης από την τσέπη του. Κοιμισμένε νταβατζή ,όταν σου χαλαρώσει την κάνουλα από εκεί που τρως άλλα θα λες, μάζεψε ο Δήμαρχός σου όλα τα τρωκτικά και τα κοράκια δίπλα του και έβαλε εσάς τους άσχετους να μου κάνετε κριτική .άντε στο διάολο τσατσάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧ.... ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΘΕ ΚΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένας από την πλευρά του δήμου δεν μπορεί να μιλήσει; Αντιδήμαρχοι, τεχνική υπηρεσία, επιβλέπων μηχανικός ,κανένας ; καλά σας τα λέει λοιπόν ο Πασχαλίδης κύριοι ανώνυμοι τσατσάδες (αν και δεν ξέρω τι είναι οι τσατσάδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)