Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Μεγάλο κέφι στην Χρύσα



ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Χορευτικό Μ.Χ.Π. Συλλόγου Προμάχων




Σίμος Σωτηριάδης και Δήμος Δέλλιος (πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας)

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στη Χρύσα για τον γιορτασμό της Αγίας Παρασκευής  το βράδυ της Τετάρτης με την εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων . Η εκδήλωση που ετοίμασε ο Μορφωτικός Σύλλογος  Χρύσας ήταν άψογη . ΄
Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η πλήρης αποδοκιμασία του Δημάρχου που αγνοήθηκε παντελώς από τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθησε  μόνο μισή ώρα και αποχώρησε, συνοδευόμενος από τον προσωπικό του  φωτογράφο, σε κλίμα τελείως δυσάρεστο .Ακολούθησε  λαϊκό γλέντι με την Ορχήστρα ΤΣΙΠΑΡΗ . Γύρω στα μεσάνυχτα όμως έπιασε ψιλόβροχο και έκοψε το γλέντι στη μέση .

 Θα ακολουθήσει και άλλο ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Παρτσανάκης  και Κώστας  Ζαχαριάδης 







7 σχόλια:

  1. το mpinosnews τουμπεκι για το θεμα. Αρχισαν τα οργανα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΑ.ΕΒΡΕΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ .ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κανα χρονο να δεις τι θα παθει ο αρχιρουφιανος και τα ρουφιανακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πραγματικά αξιολύπητο κύριε Πετρο να προσπαθείτε να κάνετε αντιπολίτευση στις πλάτες των παιδιών ενός συλλόγου. Επαινεστε την προσπάθεια των εθελοντών και αφήστε την πολιτική έξω από όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον :Ανώνυμος28 Ιουλίου 2017 - 4:47 μ.μ. Από πότε η αποτύπωση της πραγματικότητας είναι αξιολύπητη;μπορεί όντως να είναι αξιολύπητες κάποιες καταστάσεις για κάποιους και στη συγκεκριμένη περίπτωση για τον Δήμαρχο, αλλά τι σχέση έχει ο σύλλογος με αυτό;Και που συγκεκριμένα βλέπετε ότι επειχειρείται αντιπολίτευση στις πλάτες των παιδιών ενός συλλόγου;
    Δεν νομίζω ποτέ να υπέδειξα σε κανέναν σύλλογο πως να λειτουργήσει μέχρι σήμερα. Συνεπώς είναι μάλλον άστοχο να επιχειρείτε να υποδείξετε πως θα ασκείται η δημοσιογραφία. Η αποσιώπιση της αλήθειας θα ήταν το πιο αξιολύπητο.
    Εγώ δεν βλέπω πουθενά να εμλέκεται ο σύλλογος σε οτιδήποτε. Εάν εσεις βλέπετε κάτι τέτοιο , παρακαλώ κ. ΑΝΩΝΥΜΕ, περιγράψτε το σε ποια παράγραφο του κειμένου συμβαίνει αυτό που ισχυρίζεσθε.
    Αδίκως νομίζω ότι κάνετε μαθήματα εθελοντισμού σε έναν άνθρωπο που διατέλεσε επί 13 χρόνια πρόεδρος ενός από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς συλλόγους της Μακεδονίας , όπως ο πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου.
    Ευχαριστώ
    Π. Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι εγινε 4.47 επαθες ιλιγγο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)