Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017


Προσλήψεις στον Δήμο Πέλλας


Το Ν.Π.∆.∆. Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής (ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.) ∆ήµου Πέλλας ύστερα από την υπ’ αριθ. 26/2017 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:
2 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά:
Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου εκπαίδευσης. Σε περίπτωση τίτλου της αλλοδαπής απαιτείται επίσημη μετάφραση αυτού.
Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία του ΝΠ∆∆ Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής ∆ήµου Πέλλας, Κολοκοτρώνη 18, Τ.Κ. 581 00, απευθύνοντας την στο Τµήµα ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη Κας Ιωάννα Πιτιακούδη (τηλ. επικοινωνίας:23820 22503)κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών(υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, του ∆ήµου Πέλλας ή της ανάρτησής της sιte του ∆ήµου Πέλλας.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)