Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

                       

Διάκριση Δημάρχου Έδεσσας



Οι Δήμοι Έδεσσας και Τριφυλίας τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, που ξεκίνησαν από τις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή του Καπετάν Άγρα, ο οποίος καταγόταν από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και μαρτύρησε έξω από την Καρυδιά του Δήμου Έδεσσας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο δήμων ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε και φέτος στις εκδηλώσεις «Αγαπήνεια» που διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας τίμησε τον κ. Γιάννου με το «Αριστείο Ανδρείας και Αξιέπαινων Πράξεων» του Δήμου Τριφυλίας και του χάρισε ανάγλυφη κεφαλή του Καπετάν Άγρα.
Μία ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμαρχο Έδεσσας, που συγκινημένος δήλωσε μεταξύ άλλων «Δέχομαι με πολύ χαρά και συγκίνηση αυτό το βραβείο από έναν συνάδελφο και φίλο αυτοδιοικητικό. Οι δύο δήμοι Έδεσσας και Τριφυλίας έχουν πολύ περισσότερα πράγματα που τους ενώνουν, με κορυφαία φυσικά την ιστορική και εθνική κληρονομιά του Καπετάν Άγρα. Ευχαριστώ θερμά τον φιλόξενο κόσμο του Δήμου Τριφυλίας και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα για αυτή τη μεγάλη τιμή».Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των «Αγαπηνείων» το χορευτικό τμήμα της Καρυδιάς έκλεψε την παράσταση με την παρουσίαση των τοπικών μας χορών.

1 σχόλιο:

  1. ο βλαχος ο ζδρου με την παρεα του τον κρέμασε και σημερα ο βλαχος τιμαται.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)