Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Μηνύματα σε πρώην δημάρχους του χώρου του έστειλε ο Δ. Μπίνος


ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ. ΒΕΣΚΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Τα είπε στη νύφη για να τα ακούσουν οι «πεθερές»  ο δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας. Είναι ολοφάνερο και το δείχνει  πλέον, ότι ο Δ. Βέσκος είναι ένας εν δυνάμει αντίπαλός του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Δ. Βέσκου , που ήταν πράγματι αήθης , συκοφαντική  και  βουτηγμένη στη λάσπη  για όσα τουλάχιστον τον κατηγόρησε δημόσια , ουσιαστικά δεν είχε στόχο μόνο τον πρώην συνεργάτη του . Στόχος ήταν όλοι οι πρώην δήμαρχοι που προέρχονται από τον χώρο του. Έστειλε το μήνυμα να μην διανοηθούν να κουνήσουν το δάχτυλό τους  για τις ερχόμενες εκλογές. Οι αναφορές του σε προφορικές αναθέσεις , φυσικά δεν έχει να κάνει με τον Δ. Βέσκο, ο οποίος εκ των πραγμάτων και των διαδικασιών  δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ούτε βέβαια και τα υπόλοιπα φαιδρά που ισχυρίστηκε  και που μάλλον θα στραφούν μπούμεραγκ.
Παραλήπτες του μηνύματος ήταν πρώτα ο συνεπώνυμος   του   πρώην Δήμαρχος Αριδαίας. Δεύτερος τη τάξει  ανιψιός του Δημάρχου και πρώην πρόεδρος στην επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ, ο οποίος άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον  για τη δημαρχία. Ακόμα ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης που θεωρητικά είναι πάντα σταντ ΄μπάϊ  για τον Δήμο  και μόνο στην ιδέα , τρέμει ο Δ. Μπίνος Τελευταίος και καταϊδρωμένος  στην λίστα , ο τελευταίος καποδιστριακός δήμαρχος του πρώην δήμου Εξαπλατάνου.
Μπορεί ο ίδιος να έχει τεθεί νοκ-άουτ με τις δικαστικές περιπέτειες , φοβάται όμως τους ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος μήπως θελήσουν να ενδιαφερθούν για τον δημαρχιακό θώκο.
Έτσι θεωρεί ότι τους έχει όλους υπό διαρκή ομηρία και μόνο αυτός μπορεί να τρενάρει τις όποιες διαδικασίες για μελλοντικές περιπέτειες. Λογαριάζει /όμως μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες , υπάρχει και εναντίον του μηνυτήρια αναφορά για συγκάλυψη παλιών παρανομιών , για τις οποίες δεν δια κίνησε τις διαδικασίες που όφειλε.
Μπορεί να μοιάζουν όλα αυτά με ταινία επιστημονικής φαντασίας , έχουν όμως μεγάλη βάση και το ξέρουν οι υπό ομηρία πρωταγωνιστές.
Η χωρίς ουσιαστικό λόγο και κατευθυνόμενη από τρίτους επίθεση κατά του Δημήτρη Βέσκου , μάλλον ελάχιστα θα αποφέρει  στον Δήμαρχο. Άλλωστε εδώ και ένα χρόνο όλες οι επιλογές είναι αποτυχημένες και κάθε μέρα τον βουλιάζουν ακόμα περισσότερο .
Δε μένει παρά να δούμε πως θα αντιδράσουν οι τελούντες υπό ομηρία συνοδοιπόροι του.

17 σχόλια:

  1. πέτρο, ρεπορτάζ όπως πάντα του ΚΩΛ@Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο εγω πιστεύω ότι ο Δήμαρχος στέλνει μυνήμα στον Πρωθυπουργό...

      Διαγραφή
  2. Ας κατέβουν στις εκλογές Τουφεγγοπουλος και Τσανταλης να μετρήσει ο δεύτερος τα κουκια του, να δη αν υπάρχει στο πολιτικό τοπικό χάρτη. Τουφεγγοπουλε είμαστε εδώ δυνατά οι οπαδοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος ισχυρός άντρας που μπορεί να κυβέρνηση για τα επόμενα δέκα χρόνια την Αλμωπια είναι ο Τουφεγγοπουλος. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει άλλος. Έχει την μόρφωση έχει την εμπειρία έχει τις γνωριμίες κάτω στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και πιστεύω ότι η ΝΔ θα τον παρακαλεσει να δεχτεί το χρησμα του κόμματος και να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπιας, γιατί ήταν και θα είναι ο Δήμαρχος των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς οι σχολιαστές που κρίνετε αλλά και εσείς που χειριζεστε κάποια σα'ι'τ να είστε πολύ προσεκτικοί με το τι γράφεται για τον πρώην Δημαρχο Σταύρο Τουφεγγοπουλο. Η επιστροφή του Τουφεγγοπουλου είναι η μόνη λύση στο πολιτικό αδεξιοδο και στη πολιτική αστάθεια που υπάρχει στην Αλμωπια. Είναι ο μόνος που μπορεί να χειριστη τα τοπικά και πολιτικά αδιέξοδα που έχει ο Δήμος Αλμωπιας. Επανέρχεται πολύ δυναμικά και θα εκλεγεί με πολύ μεγάλη διαφορά που ίσως να μην τολμήσει κανένας να κατέβει απέναντι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λε ρε φιλε..τι να τις κανω εγω τις γνωριμιες σε Αθηνα και Βρυξελλες οταν προσφατα διαβασα δικαστικες αποφασεις για οικονομικες καταχρησεις.στο καλο και η ΝΔ και το χαιρι της..αντε με τα κομματικα σας.ο κοσμακης υποφερει κι εσεις το χαβα σας με τις κοματικες παρωπιδες..Ανθρωπο που σκεφτεται το εμεις και οχι το εγω,θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποφέρεις, πονάς αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω. Ο Τουφεγγοπουλος είναι αθώος και θα λάμψη η αλήθεια. Θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι ο μονος που μπορεί να αλλάξει και να βοηθήσει την Αλμωπια σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε. Τον θέλει ο κόσμος τον ψάχνει, είναι η μόνη σοβαρή λύση για το τόπο μας.

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΠΑΝΤΟΎΝ: ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ. ΞΕΚΊΝΑ ΔΥΝΑΤΆ. ΌΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΖΊ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η Μηλιά ψηφίζει δαγκωτό Τουφεγγοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κεμεις στιν Ίδα λέμε ναι στο Τουφεγγοπουλο. Με Τουφεγγοπουλο ημα πάρε με Μπινο και Πασοη Νεμα πάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α βρε και το Θεοδωρακι λέη ένα πολή μεγάλο νέ στο Τουφεγγοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κητα να δης έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα χωριά. Οπου πας για τον Τουφεγγοπουλο μιλάνε ότι θα κατεβη στις εκλογές. Αντε να δούμε τι θα γινη πιος θα τολμηση να κατεβη αντιπαλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΘΕΕ ΒΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ
    ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ 120.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ,,ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΟ
    83,24 ΕΙΜΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ,,,ΧΑΙΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΤΑΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΛΕΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)