Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


 
Την Δευτέρα 24  Ιουλίου 2017 και ώρα  13:00   (1:00  μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας,  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75  του του Ν.3852/2010,  πρόκειται να γίνει η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου  Αλμωπίας, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:     









               ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ  
        
1              Έγκριση δαπανών – διάθεση  (ψήφιση)   πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.    
2              Τροποποίηση της αριθμ.126/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την 10η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, Οικονομικού έτους 2017.          
3              Βεβαίωση κάλυψης ετήσιας δαπάνης βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας         
 4             Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Αριδαίας»                
5              Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου και εγκαταστάσεων Δημοτικού Καταστήματος Εξαπλατάνου» 
6              Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Σχολικού κτιρίου ( εγκαταστάσεις, χρωματισμοί, κ.λ.π.) στις Σχολικές Κοινότητες Γυμνασίου και ΓΕΛ Εξαπλατάνου»        
7              Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Ελαιοχρωματισμοί στη Σχολική Κοινότητα του ΓΕΛ Αριδαίας »               
8              Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες Συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στη Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Φούστανης»               
9              Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, Μεγαπλατάνου και Σαρακηνών»       

10           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση κουφωμάτων Σχολικού κτιρίου Χρυσής»     
11           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων Σχολικού κτιρίου Ιδας»   
12           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Εξαπλατάνου»          
13           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Σχολικού κτιρίου στη Σχολική Κοινότητα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και στη Σχολική Κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας» 
14           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γαρεφείου»      
15           Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Χρύσας – Τσάκων»               

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
       Δήμου Αλμωπίας
ΤΑΚΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
1. Ουργαντζόγλου Απόστολος  του Ιωσήφ
2. Αβραμίκας Στέφανος του Χρήστου
3. Κετικίδης  Ιωάννης του Παντελή
4. Χουρσόγλου  Χρήστος  του Δημητρίου
5. Πασόης Δημήτριος του Ιωάννου
6. Καλδερεμτζή Δέσποινα του Θεοδώρου, και παρακαλούμε σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος συμμετοχής τακτικού μέλους στη συνεδρίαση, να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, για να καλέσουμε το αναπληρωματικό μέλος.
                   
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ: (σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος συμμετοχής τακτικών μελών):
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος του Δημητρίου,
Βέσκος Δημήτριος του Χρήστου,
Δόντσος Χρήστος του Νικολάου,
Μπαγκή Αικατερίνη του  Ευαγγέλου
και Ιωαννίδης Ιωάννης του Θεοδώρου.




1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ , ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ .
    ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΑΘΕΣΗ=ΨΗΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)