Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Γιάννης Στεφανίδης (ΖΑΒΙΟΝ): Απαράδεκτος ο Δήμος Αλμωπίας . Να διεκδικήσει όσα έχασε από κακοδιοικήσεις


Με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Παράσχος Τσάνταλης   για  περιπτώσεις που
αφορούν υποθέσεις του Δήμου Αλμωπίας για τις οποίες οι υπεύθυνοι (αιρετοί και διοικητικοί παράγοντες) κωλυσιεργούν προκλητικά και τις συγκαλύπτουν με αποτέλεσμα ο Δήμος Αλμωπίας να υφίσταται σημαντική ζημία και οι υπαίτιοι να παραμένουν ατιμώρητοι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας , επικεφαλής του Συνδυασμού  «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ », Γιάννης Στεφανίδης δήλωσε:

« Ο σημερινός δήμαρχος  και οι συνεργάτες του αποδεικνύονται πολύ λίγοι για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δήμου. Δέσμιοι μηχανισμών  και προσωπικών συμφερόντων , αντί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα   του Δήμου και των πολιτών , παρέχουν μια περίεργη προστασία σε αυτούς που αποδεδειγμένα με την κακοδιοίκησή τους ζημίωσαν τον Δήμο.
 Αντί να βεβαιώνουν  τις οφειλές των πολιτών στην εφορεία , καλό είναι να διεκδικήσουν επιτέλους τα καταλογισθέντα  στους πρωτεργάτες των κακοδιοικήσεων όπως έχουν χρέος να κάνουν . Εμείς ως συνδυασμός , αμέσως μετά την ανάληψη  της διοίκησης του Δήμου, θα προχωρήσουμε άμεσα  στην διεκδίκηση όλων των νόμιμων απαιτήσεων του Δήμου. Όλοι δε οι υπεύθυνοι  θα λογοδοτήσουν για τις σκόπιμες παραλείψεις τους. »


11 σχόλια:

  1. γραψτε κειμενο για υπογραφες.δεν θελουμε να πληρωνουμε τζαμπε σπασμενα αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιος είσαι ρε φίλε ο Καντάφι; αντε κατουριστε και εσύ και ο παρης στα μπαμπερς που φοράτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 40 βαθμοί Κελσίου χτύπησε η θερμοκρασία. Κάποιες συμπεριφορές δικαιολογούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει ΖΑΒΙΟΝ αγγιξες το μεγαλύτερο πρόβλημα μας. Τώρα θα γίνεις Δήμαρχος. Πραγματικά ελυσες το οικονομικό πρόβλημα του τόπου μας. Επιτέλους θα βγούμε από την κρίση. Κάθε Δευτέρα περνάει ο Παλιατζής και μαζεύει τενεκεδες, πάρε και τον άλλον και καθίστε σε ένα κάδο να σάς μαζέψουν γιατί μαλ@κες ανωμαλοι και αρρωστοι στο μυαλό όλοι πολιτικοί θέλουν να γίνουν. Ο λαός είδη σας έχει κατάταξη και για αυτό είστε εκεί που είστε, και όπου είναι ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα εντόπικα τα χωριά μην τυχόν κάνης το λάθος και έρθεις να ζητήσεις σταυρούς θα φας στο κεφάλι μασταγκαργκα που θα πάει σύννεφο. Γυφτους μας ανεβάζεις γυφτους μας κατεβαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζαβιον...θυμαμαι καποιες εκλογες που απο αντρας, τελευταια στιγμη .... (Ω!!!τι θαυμα) εγινες γυναικα....θυμασαι κι εσυ;; ή να πω κι αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννη χεστηκαν όλοι πάνω τους συνέχισε όλοι μαζί σου είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εσύ δικαστής έγινες βλέπω κύριε ΖΑΒΙΟΝ; Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι κλαπηκανε χρήματα; είδες με τα μάτια σου; και εγώ θα μπορούσα να καταγγειλω π.χ έναν κουρέα που εχω κουρευτει πάνω από 200 φορές και δεν μου έδωσε απόδειξη; Να επιστρέψει λοιπόν ο κουρέας στο κράτος το φόρο που αντιστοιχεί για 200 κουρεματα; αυτό τι είναι ΖΑΒΙΟΝ; κλοπή δεν είναι; ψάξε βρες αυτόν τον κουρεα κατηγγειλετων για να είσαι δίκαιος σε όλα. Γιατί αν δε το κάνεις τώρα εσύ θα το καταγγειλω εγω στο Σδοε. Γιαυτό κοίτα τα του οίκου σου και άσε τις ποντιακες σου κουτοπονηριες, γιατι θα τη φας κρύα τη σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΒΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)