Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μπλακ χιούμορ από τον Δήμο Αλμωπίας για τις αρδευτικές γεωτρήσεις




 
   

Ενώ μέχρι τώρα σιωπούσε και δεν έλεγε κουβέντα για το μπάχαλο με τις αρδευτικές γεωτρήσεις , ο Δήμαρχος Αλμωπίας κάνει μαύρο χιούμορ και γράφει:



«Καθημερινός αγώνας μέσα σε ένα δύσκολο και ζεστό καλοκαίρι να ανταποκριθούμε στη συντήρηση των γεωτρήσεων του Δήμου μας.Σε πολλές των περιπτώσεων καλούμαστε να αντικαταστήσουμε όλο το μηχανισμό , που κοστίζει σε χρήμα και χρόνο.Το προηγούμενο δεκαήμερο έγιναν συντηρήσεις γεωτρήσεων στη Ξιφιανή,Αρχάγγελο, Σωσσνδρα ,Ριζοχώρι ,Λουτράκι και Εξαπλάτανο.»
Ο Δήμαρχος  δεν κάνει κουβέντα για ζημιές λίγων ευρώ που λόγω κακών χειρισμών κόστισαν χιλιάδες ευρώ. Ούτε και  αναφέρει ότι οι επισκευές έγιναν με λεφτά που μάζεψαν παράνομα από τους αγρότες. Δεν κάνει κουβέντα για την ταλαιπωρία και τον βασανισμό των αγροτών..
Γάτος πηδάει , γάτος σκούζει

7 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΗΛΥΜΕΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΕΡΟ ΧΑΝΕΤΕ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΘΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΣ ΒΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω γινεται χαμος αυτος τον χαβα του. Μαθημενος να βρησκει δικαιολογιες ηδονιζεται μαλιστα με την κατασταση.

      Διαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ειναι ΝΑ πρόσεξα το εργοτάξιο ΚΑΙ το γεωπόνο που το εξουσιαζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον αγωγό της Χρύσας ούτε κουβέντα...μπαρτσέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)