Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ;

  

Στις προπονήσεις του Αλμωπού Αριδαίας δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες ο 26χρονος Σενεγαλέζος στράικερ, Κριστιάνο Μεντί, που έχει παίξει Φούτμπολ Λιγκ με τον Βύζαντα Μεγάρων και απασχολεί, ενώ επαφές υπάρχουν και με τον 37χρονο Σερραίο, Σάκη Γκόγκα (πέρυσι στην Ελπίδα Σκουτάρεως).

Ενισχύσεις στην γραμμή κρούσης θέλει η ομάδα της Πέλλας, δίπλα στους ταλαντούχους Τσόλκα και Σιδηρόπουλο.Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δυο στράικερ και στο «κυανόλευκο» ραντάρ είναι τόσο ο Μεντί, όσο και ο Γκόγκας.


Ο Κριστιάνο Μεντί έπαιζε στη Λαυρεωτική, απασχολεί και άλλες ομάδες όπως ο Αμφίλοχος, ενώ δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις. Ταυτόχρονα, ο 26χρονος Σενεγαλέζος, ύψους 1.93 (κανονικό «θηρίο»), έπαιξε και στη Φούτμπολ Λιγκ το 2013-2014, με τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων.


Όσο για τον Γκόγκα, δε χρειάζονται συστάσεις για τον πολύπειρο «κανονιέρη», που έχει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Αλμωπού. Ο 37χρονος στράικερ είναι ελεύθερος από την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Καβάλα, Κέρκυρα, Προοδευτική, Ιωνικό, Εθνικό Γαζώρου, Καρδίτσα, Κηφισιά, Ρόδο, Αστέρα Βλαχιώτη, Εθνικό Αστέρα, Λευκάδα, Αστέρα Μαγούλας (έχοντας πολλές παραστάσεις σε Β΄-Γ΄ Εθνική).


Στην Αριδαία αναζητούν και αμυντικό χαφ, ενώ ματαιώθηκε το σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και κατευθείαν η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παίζει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή (εκτός 18.30).


Πηγή:Ε  ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΚΑΙ ΑΠΌ   pamebala.gr



3 σχόλια:

  1. Χτιζουμε παλατια στην αμμα ή τελικα γινεται κατι καλο...ο καιρος θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοσμογυρισμενα παληκαρια, που μακαρι να πετυχουν. Ομως το σεντονι απλωνει πολυ και επικινδυνα.Αν ερθουν αποτελεσματα κατι θα γινει, αν ειναι αρνητικα υπαρχει κινδυνος διαλυσης. Οι οικονομικες υποχρεωσεις γινονται τεραστιες, αρκει να υπαρξουν ικανοποιητικά εσοδα για να υλοποιηθεί η ομαλη λειτουργια της ομαδας, τα ιδια ισχυουν και για την εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστοι και οι δυο. Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)