Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Αλμωπός –Καμπανιακός 1-1



Σκόνταψε στην πολύ καλή αμυντική τακτική του Καμπανιακού ο Αλμωπός , που ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , αλλά δεν μπόρεσε να βρει  διαδρόμους.
Οι φιλοξενούμενοι από  την αρχή έδειξαν τους αμυντικούς τους προσανατολισμούς. Μάλιστα μέχρι το 15΄που πέτυχαν το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν , δεν είχαν περάσει τη μεσαία γραμμή. Μέχρι τότε ο Αλμωπός ήταν διαρκώς στην επίθεση .
Στο 9΄ιο αμυντικοί κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα  κόρνερ πριν αυτή φτάσει στον Λ. Ελευθεριάδη που ήταν σε πολύ πλεονεκτική θέση. Με την εκτέλεση δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα στη περιοχή τους , αλλά την ξεπέρασαν ανώδυνα.
Στο 14΄έγινε η πρώτη αντεπίθεση του Καμπανιακού . Γρήγορη κούρσα από τα δεξιά , δυνατό σουτ , δύσκολη απόκρουση του Μένιου σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Κιβρεκίδης  ανενόχλητος με κοντινή κεφαλιά κάνει το 0-1.
Ο Αλμωπός συνεχίζει να πιέζει. Στο 17΄ο Γ. Ελευθεριάδης εκτελεί φάουλ από μακριά. Το δυνατό συρτό σουτ αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας  Μπόικος.
Στο 34΄ο Λ. Ελευθεριάδης ανατρέπεται μέσα στη περιοχή . Το αδιαμφισβήτητο πέναλτι εκτελεί ο Χαρίσης και κάνει το1-1.
Στο πρώτο τέταρτο του β΄ ημιχρόνου ο Αλμωπός πιέζει φλύαρα , χωρίς να απειλήσει σοβαρά . Στο επόμενο τέταρτο ο Καμπανιακός βελτιώνεται και κάπως ισορροπεί τη κατάσταση. Οι γηπεδούχοι παίρνουν ξανά τα ηνία , «βομβαρδίζουν « αλλά όχι ουσιαστικά.
Στο 78΄ο Χαρίσης εκτελεί φόυλ στο «Γ» , αλλά πετάγεται ο Μπόικος και σώζει αποκρούοντας σε κόρνερ.
Υπερβολικά σχολαστικός για τον Αλμωπό ο διαιτητής Μέγας από την Πιερία.
Αλμωπός Αριδαίας:Μένιος, Κιουλτζόπουλος,( 65΄ Παπαγεωργίου) Πετρόφ, Σαμαρόπουλος,  Γ. Ελευθεριάδης , Πετρίδης, Χαρίσης(87΄Πολύζος) , Λάζαρος Ελευθεριάδης , Μεντής, Αναστασιάδης(65΄Τσόλκας) , Μεντί
Καμπανιακός : Μπόικος, Χουζούρης, Παπάζης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Μπιτζικόπουλος ( Καραλιόλιος) , Κιβρακίδης( Βλαχόπουλος), Χριστοδουλίδης, Χατζηβασιλειάδης, Ταχματζίδης (87΄Χατζηαποστόλου)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)