Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Και η άλλη πλευρά το ποδοσφαίρου


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ 
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ    ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ 

Το πολύπλευρο πρόσωπο του ποδοσφαίρου θέλησε να αναδείξει ο Αστέρας Νεοχωρίου . Έτσι στη πρεμιέρα με την Παναγίτσα , συνδύασε το ποδόσφαιρο με την παράδοση  , ενώ τελέστηκε και αγιασμός από τον π. Ιλαρίωνα, ο οποίος ευχήθηκε υγεία , ευλογία και ευγενή άμιλλα .

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Δουμανίδης (Τσιχρίτας) τόνισε ότι το ποδόσφαιρο έχει τεράστια προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία , η οποία ελάχιστα συνήθως αναδεικνύεται .

 

 Ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου για την παρουσία του , όπως και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο. Φυσικά και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού που χόρεψε πριν τον αγώνα παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρωτοβουλία της διοίκησης , αλλά και από τις πολύ νοικοκυρεμένες εγκαταστάσεις . Παρών ήταν και ο το μέλος του Δ.Σ. Της ΕΠΣ Πέλλας Σταύρος Χριστιανίδης που κατάγεται από το Νεοχώρι.
Ο διαιτητής Γιώργος Ταγκαλίδης, πριν τον αγώνα ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Τόνισε δε ότι εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημαία και από το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι ποδοσφαιριστές να φεύγουν  από τον αγώνα , όπως μπαίνουν . Υγιείς και χωρίς τραυματισμούς.

Για την ιστορία  το Νεοχώρι κέρδισε με 7-2, αν και η Παναγίτσα προηγήθηκε   με γκολ από τα αποδυτήρια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)