Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ






Στην βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας που αφορά στον τομέα της άρδευσης στην Τ.Κ. Βορεινού και του οικισμού Νεοχωρίου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα, θα γίνουν παρεμβάσεις πλήρους αποκατάστασης σε δύο δίκτυο τσιμενταύλακα, μήκους περίπου 30 μέτρα το καθένα, τα οποία εξυπηρετούν στη μεταφορά του νερού στα αγροκτήματα Βορεινού και Νεοχωρίου. Επίσης, θα κατασκευαστεί τσιμενταύλακας μήκους περίπου 90 μέτρων στην περιοχή «Ισβορ» του Νεοχωρίου.

Με την παρέμβαση αυτή λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα απώλειας του νερού άρδευσης, που είχε δημιουργηθεί λόγω καθίζησης του εδάφους, ενώ η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 24.575 ευρώ με το ΦΠΑ (ΛΑΓΗΕ 80% 2015).

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ



Εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού υλοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Φούστανης.

Συγκεκριμένα, έγιναν  παρεμβάσεις όπως η συντήρηση της στέγης και των υπαίθριων βρύσεων. Παράλληλα, κατασκευάστηκε νέα ράμπα για την εξασφάλιση πρόσβασης στο ισόγειο του κτιρίου. Επίσης, έγιναν εργασίες συντήρησης στην περίφραξη και επισκευάστηκαν οι κατεστραμμένες πλάκες του διαδρόμου από την είσοδο του προαύλιου χώρου μέχρι την είσοδο του κτιρίου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών ανέρχεται σε 4.500 ευρώ (με το ΦΠΑ) από την ΣΑΤΑ Σχολικών.

5 σχόλια:

  1. Προσπαθούμε όλοι μαζί για το μέλλον των παιδιών μας ναι στην βελτίωση της καθημερινότητας ναι στην καινούργια παιδική χαρά στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιόν εξυπηρετουν παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμάνδη τί έγινε ρε; Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος και δεν λες επικριτικά σχόλια για τον Δήμο. Α θα σε μαλώσω....[θα σε παραδεχτώ αν δεν τα σβήσεις]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένοντας την ανακοίνωση για την κατασκευή
    Της καινουργιας παιδικής χαράς στα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)