Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τα νερά πρικυκλώνουν την Αριδαία


Τα κλαδια δεν απολείεται να φρακάρουν τις γέφυρες, όπως αυτή προς τα κοιμητήρια της Αριδαίας

Δυνατή βροχή πέφτει εδώ και αρκετές ώρες  σε όλη την Αλμωπία και κυρίως απ ότι  φαίνεται περισσότερο στο Βορειοδυτικό τόξο .
Ήδη τα ποτάμια κατεβάζουν θολό νερό . Αν συνεχιστεί έτι η κατάσταση είναι βέβαιο ότι το νερό θα πολλαπλασιαστεί τις επόμενες ώρες. Στο μεταξύ αντίθετα είναι τα αποτελέσματα στον Μαυροπόταμο , στο ύψος στο ΔΑΣΑΚΙ, όπου υποτίθεται  κόπηκαν δέντρα για να  καθαριστεί η κοίτη . Τα κλαδιά είναι όλα μέσα και έχουν μετατραπεί σ φυσικά εμπόδια. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα αποτελέσματα αν συνεχιστεί η βροχόπτωση . Στα άλλα σημεία η κατάσταση θεωρείται φυσιολογική . Ανησυχία υπάρχει για την γέφυρα των Τσάκων που είναι τραυματισμένη από προηγούμενες πλημμύρες.
Οι διαβάσει σε χείμαρρους είναι άκρως επικίνδυνη  και απαγορεύεται η διέλευση από αυτές.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νομού.  









9 σχόλια:

  1. Την κατάλληλη ώρα έκανε δουλειά ο δήμαρχος. Είμαστε για 2000 χρόνια μνημόνισ. Μας αξίζει. Αλήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou tha pane ola ayta ta kladia? Xeftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κοσμαρα του αυτός ακόμα σελφι την ώρα που προσκυνάει την εικόνα του αγίου Ματθαίου. Τη κάναμε και μας αξίζει; Και βρίζει άλλον για Άγιο. . Ο Άγιος. Θεέ μου συγχωρα Με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο δασάκι δίπλα και βόρεια κοπηκαν τα δέντρα έμειναν μέσα τα κλαδιά και δεν καθαρίστηκε η κοίτη από τίποτα. Αντίθετα η απόφαση τοπικού μιλούσε για κοπή και καθαρισμό κλαδιών. Αυτό είναι αντιπλημμυρική προστασία; Αν θέλατε αντιπλημμυρική προστασία θα καθαρίζατε την κοίτη δεν θα κρυβόντουσαν τα συνεργεία σαν τα ποντίκια μόλις έφτασε η υπόθεση εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος βγάζει φωτογραφία όταν είναι στις εικόνες και της εκκλησίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα και σήμερα με τις ομπρέλες μιλάνε για αντιπλημμυρική προστασία όταν δεν καθάρισαν τα κλαδιά και τα φερτα στο δασάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι φαγωνεστε τζαμπα, η βροχη σταματησε το ποταμι καθαρισε,τι αλλο θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοπηκαν δενδρα μεγαλα που δεν ηταν στην κοιτη,τα κλαδια εμειναν μεσα στο ποταμι γιατι ετσι το ποταμι καθαριζει(χι χι χι,κλαψ,κλαψ!) εγιναν οπως λενε νομιμα ολα γιαυτο κοπηκαν δενδρα χωρις υποδειξη ενα αρλαμ τουρλουμ αυτο μου δινει και την εμπνευση να γραφω της μοδος δηλ.αρλαμ τουρλουμ.
    το ποταμι και τα δενδρα που επεσαν αδικα και μπαμπεσικα θα καθορισουν και την δημαρχια
    μετα τιμης
    τα αδικοφαγωμενα δενδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑ - ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ -

      Διαγραφή

(3)