Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τον Δήμο Αλμωπίας με 200.000,00 €











για την αποκατάσταση των ζημιών από θεομηνίες. Ο βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό για τον καθορισμό του τελικού ποσού της χρηματοδότησης και πέτυχε η χρηματοδότηση από 150.000,00 € να ανεβεί σε 200.000,00 €.

Η κυβέρνηση ήδη χρηματοδότησε τον Δήμο Αλμωπίας με σημαντικά ποσά τον τελευταίο χρόνο.
-         110.000,00 ε για αθλητικά έργα στην Αλμωπία
-         480.000,00 € τα ληξιπρόθεσμα της Δημοτικής επιχείρησης των παιδικών σταθμών
-         203.000,00 € την χρηματοδότηση των ληξιπρόθεσμων της ΔΗΚΕΑ
-         200.000,00 € την χρηματοδότηση της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου δημοτικού σχολείου
-         250.000,00 €   για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία.
-         Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για αντιπλημμυρικά έργα μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Αυτές οι χρηματοδοτήσεις ούτε τυχαίες είναι ούτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιου είδους αντιμετώπιση της Αλμωπίας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτό σαφώς οφείλεται στην ευαισθησία της κυβέρνησης απέναντι στους παραμεθόριους  δήμους αλλά και στο γεγονός ότι η Αλμωπία εκπροσωπείται στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής από την Αλμωπία.
Σε καμιά περίπτωση οι επιτυχίες αυτές δεν οφείλονται σε στημένες φιέστες ετερόκλητων συμμαχιών με προφανείς σκοπούς. Τρέχουν όλοι τώρα να δείξουν επιτηδευμένα ότι βοηθούν την Αλμωπία μήπως μπορέσουν να επιζήσουν πολιτικά, όταν επί δεκαετίες την είχαν την Αλμωπία στο απόλυτο περιθώριο.
Πρέπει να το χωνέψουν όλοι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο και ότι οι μικροπολιτικαντισμοί δεν αποδίδουν πια, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν.

9 σχόλια:

  1. Για το ιδιο θεμα το φιλοδημαρχειακό μπλοκ εξυμνει την κ. Τσάκρη. Εγραψα λοιπον το εξης σχολιο [[ Αρα κ,Βαφειάδη, άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι παρών στα προβλήματα του τόπου μας. Άρα ευχαριστούμε κ.Τσάκρη, κ.Σηφάκη, ευχαριστούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ]]το σχολειο αυτο δεν ανεβηκε ποτε . Παρακαλω να το ανεβάσεις εσυ. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού να δεις πόσο άμεσα θα είναι τα δικά μας αντανακλαστικά για όλα τα καλά που μας έχουν κάνει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

      Διαγραφή
  2. Να μην είμαστε πανίβλακες να βλέπουμε τα δεινά της καταστροφικής κυβέρνησης των συριζανέλ που ασελγούν εις βάρος του Ελληνικού λαού και να μην μας ξεγελούν οι αλήτες βολεμένοι από τον ιδρώτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ερωτηθεί ο υπουργός να μας πει ποιος κατόρθωσε αυτό το επίτευγμα!
    Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα...
    Τα αυτονόητα έγιναν άθλοι και πρέπει να εξυμνούνται κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΦΑΚΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΔΩΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΕΚΑΤΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφακη έλεος πια 5 ψωροχιλιαδες βγαλμένες από βουλευτή προερχόμενη πρώην ΠΑΣΟΚ κάνεις με προηγούμενα σύγκριση με τόσα έργα και με εκατομμύρια λεφτά που δόθηκαν στην Αλμωπία. δεν έχεις δώσει ούτε ένα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ένα τηλεφώνημα... Τι ικανότητες που έχεις ρε Σηφάκη! Με ένα τηλ. 50.000. Και γιατί δεν αράζεις στο γραφείο σου και να κάνεις τηλ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκη θα πας σπιτι στις εκλογες...σπιτι...ψευτη υποκριτη....κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη. Δεν ντρέπεσαι μιλας κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..επιτέλους ..αυτός ο πακτωλός χρημάτων να κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία .. να υποστηριχθούν βιώσιμα projects ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλες και για όλους.. τι προσφέρουν αυτά τα χρήματα κ σε ποιούς? .. πότε τα βλέπει ο απλός εργαζόμενος και ο επιχειρηματίας αυτά τα λεφτά? .. πού πραγματικά καταλήγουν? .. ας σοβαρευτούμε και ας ξεχάσουμε τις πλασματικές 10ετίες του 80, 90, 2000..έχει έρθει η ώρα για δουλειά κ εμείς μαλώνουμε για ανούσια ..άυλα θέματα.. τα χρήματα υπάρχουν αλλά δεν πάνε δυστυχώς στην πραγματική οικονομία αλλά στην πλασματική.. Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)