Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς θέρμανση το κέντρο υγείας Αριδαίας



Το Σωματείο Εργαζομένων Κ.Υ.Αριδαίας ευχαριστεί τους υπεύθυνους που επέτρεψαν να εργαστούμε σε ένα Κ.Υγείας χωρίς θέρμανση

(εκτός των θερμαντικών σωμάτων δημιουργήθηκε βλάβη και στον καυστήρα).Δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει η πρόληψη.


Ζητάμε συγνώμη από τους ασθενείς που καλούμαστε να τους εξυπηρετήσουμε σε αυτές τις συνθήκες και λυπόμαστε για το προσωπικό.





Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!!

3 σχόλια:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Η ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ; ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΚΟΠΤΕΤΟ Ο Κ. ΜΠΙΝΟΣ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re parte sanida kai barate SIFAKI kai TZAKRI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδίκως ψάχνετε για τους υπαίτιους, όλα αυτά είναι συνεπειες της μνημονιακής πολιτικής που όσο περναει ο καιρος θα δείχνει τα δόντια της απέναντι σε κάθε δημόσιο αγαθό.Η προοπτική τους είναι να εξαντλήσουν την υπομονή μας ώστε να δουλέψει ο ιδιωτικός τομέας και σταδιακά να καταργηθεί το σύστημα υγείας ως ασύμφορο, περνόντας αποκλειστικά στα χέρια ιδιωτών.Γνωστά θα μου πείτε όλα αυτά, ας μη τα ξεχνάμε όμως,για να πετάμε στοχευμένα τα βέλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)