Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του Εδεσσαϊκού .
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Έδεσσας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου,
για να ενισχυθεί η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας, για την λειτουργία της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κ. Καφετζή Κώστα Γραμματέα του Εδεσσαϊκού, που ευχαρίστησε τους παίκτες των  NEMESIS & TEACHERSONICS  και τους παίκτες του Εδεσσαϊκού, που αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική εκδήλωση. 
Επίσης ευχαρίστησε του δύο διαιτητές της αναμέτρησης κ. Καραμανλή  και κ. Μπόϊτση, καθώς και τα κορίτσια της Γραμματείας του αγώνα κυρίες Πούφλη, Αντόνογλου και Δήμτση, που διέθεσαν την αμοιβή τους για των σκοπό της εκδήλωσης. Τέλος διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Έδεσσας, ότι ο Εδεσσαϊκός θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε τον χρειαστούν.
Η κυρία Αναστασία Χιονά μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας, ευχαρίστησε τον Εδεσσαϊκό για την πρωτοβουλία που πήρε και τους παίκτες των δύο ομάδων για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Για την ιστορία ο Εδεσσαϊκός  επικράτησε των  NEMESIS & TEACHERSONICS  με 53-38 και η ωραία βραδιά ολοκληρώθηκε με του παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται.
Σύντομα θα γίνει επίσκεψη του Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού στον «Ορίζοντα», ώστε να παραδοθεί το πόσο που συγκεντρώθηκε, το οποίο θα διατεθεί για την λειτουργία της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία που βρίσκεται στην οδό Νικομηδείας 19 στην Έδεσσα.
Εδεσσαϊκός ( Σταυρόπουλος): Αδάμ, Τεντζέρης Δ., Υφαντίδης, Δουλκερίδης, Τότλης Χαραλαμπίδης, Θεοδώρου, Μπίκος, Μπίνος Μ., Χατζηχαρίσης, Τσάμης, Μπίνος Ε., Κληντσάρης, Καραϊσαρίδης, Δοδόπουλος
NEMESIS & TEACHERSONICS  (Μποζίνης) : Λούσης, Καρτσώλης, Γιώγας Τεντζέρης Θ., Τρίπτσης, Βεκόπουλος, Μισελής, Χρήστου, Τσελίδης, Σταυρόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου