Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο Σοφοκλής Σαμαρτζίδης γενικός γραμματέας του δήμου Αλμωπίας


Ζήτημα χρόνου είναι η ανακοίνωση πρόσληψης του Σοφοκλή Σαμαρτζίδη
ως γενικού γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας. Σύμφωνα με κορυφαία πηγή του Δήμου όλα είναι έτοιμα για την πρόσληψή του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε  στις 28 Απριλίου του 1981. Αποφοίτησε  το 1999 από το ενιαίο Λύκειο Αριδαίας και εισήχθη  στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), απ’ όπου και αποφοίτησε  το 2005. Στη συνέχεια και έχοντας πάρει μια εκ των τριών υποτροφιών του ΠΕΣΠ (Πρόγραμμα Ενίσχυσης Σπουδών Πληροφορικής) παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Από το πρόγραμμα αυτό αποφοίτησε  το 2007  παίρνοντας  μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης σε Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Παράλληλα παρουσίασε  πλήθος δημοσιεύσεων σε θέματα σχετικά με την Υπολογιστική Νοημοσύνη.
Το Νοέμβριο του 2007 πήγε στον στρατό  όπου και εξέτισα τη θητεία μου ως υπεύθυνος γραφείου Έρευνας Πληροφορικής στη IV ΤΑΞΥΠ. Απολύθηκε  το Νοέμβριο του 2008. Έκτοτε διατηρεί  τεχνικό γραφείο στην Αριδαία με αντικείμενο   τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

9 σχόλια:

  1. Ρε φίλε μπελά θέλεις στο κεφάλι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγνωστέ Σοφοκλή μην μπερδεύεσε με τα σκατά, όταν θα το μετανιώσεις θα είναι πολύ αργά ,αυτός ο Δήμος δεν είναι για παιδιά σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο βιογραφικό ξέχασε το σημαντικότερο προσόν. Γαμπρός του Τουφεγκόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζοντας το βιογραφικό σκέφτομαι ότι το αξίζει το παιδί. Διαβάζοντας το σχόλιο που αναφέρει οτι είναι γαμπρός του Τουφεγκοπουλου τι να σκεφτώ. Υπάρχουμε πολλοί με πτυχία και μεταπτυχιακά στο δήμο μας. Άνεργοι. Ειδικά στις τελευταίες προσλήψεις καλύτερα να είσαι αποφοιτος δημοτικού πάρα με πτυχίο πανεπιστημίου. Ντροπή σας.Θα έρθουν εκλογές.

      Διαγραφή
    2. ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥΦΕΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.
      ΑΙΣΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι ΟΑΕΔ ο Δήμος για να βάλει σε αυτή τη θέση έναν άνεργο. Είναι θέση ευθύνης και κακώς τόσα χρόνια δεν είχε εναν ΓΓ ο Δήμος.

      Διαγραφή
    4. Ούτε ιδιωτική επιχείρηση είναι ο Δήμος.. δεν τόνισα την ανεργία μας. Τονισα ότι πολλοί έχουμε πτυχία και μεταπτυχιακά. Στην τελική αν την αξίζει τη θέση ας την πάρει το παιδί αλλά συγκρίθηκαν τα προσόντα του με κάποιου άλλου; Άλλο είναι το ακαδημαϊκό προσόν και άλλο το συγγενικό. Στην Ελλάδα όλα μοριοδοτουνται με το δεύτερο.

      Διαγραφή
  4. αντε ρε ξεφτιλισμένοι ξεπληρώνει τον τουφ για την βοηθειά του στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιστροφή αημνηστε δάσκαλε στα θρανία σε λίγους μήνες αφήνοντας πίσω σού πέντε χρόνια αδιαλλαξίας αδιαφορώντας για όλους τούς μαλακές που σε ψηφίσαμε βρωμιά και σκωτινια ερήμωση εγκατάλειψη καί των αγροτών και των επιχειρήσεων και των χωριών.καλη γυμναστική αδελφέ απετυχες παταγωδώς σε όλα.καλη μας νύχτα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)