Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο εντιμότατος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας



ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ
 ΕΣΠΕΡΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
 ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ
  ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ   ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ

Τις τελευταίες μέρες ο ανώτερος άνθρωπος   και καλός νοικοκύρης   Γεώργιος Σαββίδης Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας   βάζει τους κολλητούς του να μας βρίζουν και να μας λένε πόσο καλός άνθρωπος είναι αυτός , επειδή ρωτήσαμε για ποιο λόγο το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , αλλά και η υπηρεσία του , τον ανέχονται με τόση προκλητικότητα  , την στιγμή που τον έχουν καταγγείλει επώνυμα και δημόσια ως κοινό απατεώνα που εξαπάτησε το δημόσιο , λαμβάνοντας αποζημιώσεις για εικονικές καλλιέργειες καλαμποκιού.
Οι περίεργοι θαυμαστές του ασφαλώς θα πιστεύουν ότι όλα όσα λέγονται και γράφονται για τον εντιμότατο Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας είναι παραμύθια της χαλιμάς. , αλλά και και για  να υπερασπιστεί τον εαυτό του  , την οικογένειά του που ισχυρίζεται ότι υφίσταται μπούλιγκ , δεν έχει παρά να το διαψεύσει. Και αν πράγματι καλλιέργησε καλαμπόκια , κάτι που δεν είναι κακό , αλλά δείχνει και πόσο εργατικός και νοικοκύρης είναι, ας δημοσιοποιήσει τα χωράφια στα οποία τα καλλιέργησε.
΄Εάν σέβεται τους θαυμαστές του
Εμείς για να βοηθήσουμε τους …θαυμαστές του προσεχώς θα δημοσιεύσουμε μερικά χωράφια ,στα οποία τόσο ο ίδιος  όσο και πολύ στενοί του συγγγενείς   να θυμηθούν όλοι  που είναι τα χωράφια και τι καλλιέργειες είχαν . Διότι ,δεν αποκλείεται ο άνθρωπος, μέσα από τις καταγγελίες, τις οποίες αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, να αδικείται παράφορα. Σε τέτοια περίπτωση αυτοί ου τον κατήγγειλαν δημόσια , οφείλουν να του ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Το ίδιο βέβαια και εμείς που φιλοξενούμε τέτοιες καταγγελίες.
Εντιμότατε κ Αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑ Αλμωπίας , περιμένουμε ….

4 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΥΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΉΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΘΕΚΩ 50 ΤΟΝΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΠΟΎΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΙΟΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγαλο λαμογιο ο κυριος, αλλα ετσι πρεπει να εισαι για να πας μπροστα στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι έχτισε το σπίτι 1000τμ, βέβαια εκτός από την εικονικη καλλιέργεια των καλαμποκιών ο εν λόγω κύριος βολεύτικε κι από το επικίνδυνο πασοκ και στο οσε σε εικονικά σιδηροδρομικά δρομολόγια,προκειμένου να βολευτή ο εκλεχτός του Παπανδρέου. Βλέπετε είναι μπροστά ο κύριος, εμείς είμαστε πίσω και βέβαια τώρα και κολλητός των λαμογιοδημάρχων, μιλάμε για φαινόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)