Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Σοφοκλής Σαμαρτζίδης γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας





Επιβαιώθηκε για μια ακόμα φορά το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και η ηλεκτρονική μας εφημερίδα
. Όπως είχε πρώτο μεταδώσει  γενικός γραμματέας στον Δήμο Αλμωπίας προσλαμβάνεται με απόφαση του  Δημάρχου ο Σοφοκλής  Σαμαρτζίδης. Μάλιστα η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τις 12-3-2018. Άγνωστο όμως για ποιον λόγο κρατήθηκε μυστική, ενώ δεν ανακοινώθηκε ακόμα τίποτα επισήμως.
Η πρόσληψη είναι ολοφάνερο ότι έχει προεκλογικούς στόχους. Είναι βέβαιο όμως ότι διασπά ακόμα περισσότερο την Νέα Δημοκρατία στην οποία ποντάρει ο Δήμαρχος  στις ερχόμενες εκλογές. Οι Νεοδημοκράτες αντιλαμβάνονται ότι από τους αγώνες τους επωφελούνται πάλι συγκεκριμένα πρόσωπα , καθώς ο προσληφθείς γραμματέας είναι  γαμπρός του τέως δημάρχου Εξαπλατάνου  Σταύρου Τουφεγγόπουλου που έχει πολλές εκκρεμότητες ακόμα με τον σημερινό Δήμο Αλμωπίας  ο οποίος ήδη έπρεπε να κινήσει διαδικασίες για να απαιτήσει χρήματα τα οποία  παρανόμως δόθηκαν  . Επί πλέον ο τέως δήμαρχος Εξαπλατάνου  βρίσκεται αντιμέτωπος και με κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, ενώ του έχει απαγορευτεί και η έξοδος από την χώρα. . 





 Η   ΑΠΟΦΑΣΗ 




 


24 σχόλια:

  1. αφού θα έκανε τον Γιορτσο
    ο σαμαρτζιδης πως εγινε?
    εκανε αιτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έκανε αίτηση

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΟΥΦΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ (ΠΕΘΕΡΟΣ).
      ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ.
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
      ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. xaxaxaxaxxaaaa
      se poion......... ston taki?

      Διαγραφή
  2. Α ΡΕ ΜΠΙΝΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλη βαρυτητα το ονομα γιορτσος και αλλη βαρυτητα,το ονομα ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω , με βαση τα βιογραφικά τους αυτοί ηταν οι πιο ικανοί; ή ο ΓΓ πρέπει να ειναι κολητός του Δημάρχου;
    παντως σε περιμένουμε στην γωνια μπινο , μεχρι τωρα εχουμε και λέμε

    θεσεις για

    -υιό μπινου
    -μπελιοβάνης γαμπρος μάρκου
    -σαμαρτζίδης γαμπρος τουφεγγόπουλου

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι ωραίο να σε σπρώχνουνε
    αποκτάς και βαρυτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορά επιβραβεύονται οι κλέφτες και οι ψεύτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ????????
    ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗ ,ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.,ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟς ΜΑς ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΘΩς ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΙΟς ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ,Ο ΔΗΜΟς ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΙς Η ΑΡΙΔΑΙΑ ,Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 - 7:07 μ.μ.Μάλλον μπερδεύεις την γυναίκα του με την κουνιάδα του. Η γυναίκα του επιδοτήθηκε σωστά και νόμιμα. Η Κουνιάδα του όμως όπως την κατήγγειλε αρχικά ο Σαββίδης επιδοτήθηκε παράνομα. Ο Σαββίδης στην συνέχεια σαν μάρτυρας στο δικαστήριο έλεγε ότι την έβλεπε από το γραφείο του στον ΟΑΕΔ, να πηγαίνει στο γραφείοτης , που ήταν κοντά. Η ίδια έλεγε στο δικαστήριο ότι πήγαινε στο γραφείο μόνο βράδυ, γιατί το αντικείμενό της τη μέρα ήταν στα χωράφια, Και ω του θαύματος δεν είχε κάψει ούτε μια κιλοβατώρα για τα ατέλειωτα βράδυα που δούλευε. Γενικώς δούλευαν τον κόσμο. Που να βρεις όμως άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΑΡΑΣΧΟ Ο Αγώνας σου τώρα δικαιώνετε ???, ο νέος γραμματέας του Μπίνου τώρα θα προωθήσει όλα τα θέματα για τα οποία ενδιαφερόσουνα ,διοικητικές αποβολές ,οικονομικές διεκδικήσεις του δήμου που χάθηκαν στα συρτάρια του Δήμου ,τώρα θα προχωρήσουν ,επί τέλους θα έχεις και το επάνω χέρι ,λόγω του γραμματέα γαμπρού του τέως του τέως δημάρχου της ανατολικής Αλμωπίας, μόνο μην μας ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. την ακρη την βρισκεισ στην καλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπινο τι διασυρεσε αδικα εχεις αναγκη κανενα κοιτα την διαδρομη σου γιναι ενα με το πολιτη γραψε ιστορια μην στην γραφουν αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλός χρυσός ο Σαμαρτζίδης αλλά όχι και σε τέτοιες θέσεις ρε μάγκες.Με δημοτικό χρήμα θα πληρώνεται.Ο κόσμος έχει δικαίωμα να του αιτιολογείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ;
    ΕΧΕΙ ΦΗΜΗ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΡΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕΒΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΔΕΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑΠΑΙΔΙΑ ΤΑΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.ΜΠΟΡΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΜΑΞΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΞΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΔΑΣΑΚΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΟΙ ΑΡΔΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΘΕΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΠΤΑΜΙΟ ΟΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΛΗΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΗΓΕΙΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΟΡΑΜΑ ΜΗΔΕΝ,ΜΟΝΟ ΠΟΖΑΡ.[ΠΟΦ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ένας επαγγελματίας χωρίς πολύ δουλειά που βρήκε προσωρινά δουλίτσα.Μπίνο έλεγες για ανανέωση.Για φρεσκάδα.Τον Τουφεγγόπουλο επαναφέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τικλικες είναι αυτές βρε λαε της Αλμωπίας μωρέ λαέ καημενε!!!!επιτρέπετε εσείς να σας κυβερνούν μια χούφτα καρεκλολατρεις.τι ! Τι συμφέροντα παίζονται?? Ξυπνήστε και σκεφθετε για τις επόμενες εκλογές.υπαρχουν και τίμιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντεκ.γγ γραμματεα περιμενουμε τα εργα σου με πολλυ πρωσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όσο θα περιμένεις, για να μην πάει χαμένος ο χρόνος της αναμονής, διάβασε κανένα ορθογραφικό λεξικό για να μην....σκοτώνεις τις λέξεις!!!

      Διαγραφή
  19. ΜΗΝ κάνετε έτσι ρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν ήθελε να φάει από τα έτοιμα(κλεμενα) του πεθερού και είπε να το βολέψουνε, οι περισσότεροι ανίκανοι επαγγελματίες ή θα βολεύονται σε δήμους ή θα ασχολούνται δήθεν με την πολιτική...γι' αυτό αξιότιμοι αναγνώστες καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ston filo tvn 3:32μμ
    καταλαβεςομως παρολο που "σκοτωσα" οπως λες τις λεξεις τι ηθελα να πω.
    δεν σκοτωσα την διαφανεια ,την αξιοκρατεια κλπ αδιαφορα για σενα
    σκεψου οτι μπορει να μην θελω να διαθεσω τον χρονο διορθωσης εχω κατι καλυτερο να κανω
    ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)